Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Srebrenica Video - Bosniaken bewirken Gegenteil

wiso?

ist nur ne redenwendung und hat nix mit türken aus türkei zu tun,aber ok...bin weg....fröhliche feiertage noch...........

Wenn das jemand bewusst nicht will und du es machst, dann könnte er...
Wenn du das nur sagst um auf provo zu gehen, dann könnte er ebenso..
wenn du es net glaubst, dann regeln mal durchlesen...

Das Bild sagt dir wohl nichts? Der Junge war damals auch in der "Sicherheitszone" von Srebrenica, was danach mit dem männlichen Geschlecht der Stadt passiert ist solltest du doch wissen, Pederija.

Blinder Serbenhass...

Der Junge von damals hat das Massaker heil überstanden und wurden nicht hingerichtet

Sjećate li se dječaka sa slike: "Ratko Mladić me je uvjeravao da nam se ništa neće dogoditi"

(24SI) - Izudin Alić je imao 12 godina kada su trupe bosanskih Srba pod zapovjedništvom Ratka Mladića ušle u Srebrenicu, u završnoj fazi rata u BiH.

[24 sata info]
Kada je Mladić došao u UN-ovu bazu u Potočarima dotrčala mu je grupa djece. Mladić im je dijelio hljeb i čokolade te ih je uvjeravao da im neće biti ništa. Izudin je bio jedan od njih, navodi Dnevnik.hr.

Kamere koje su tada bile na mjestu događaja zabilježile su kako Mladić tapša Izudina po glavi te ga pita kako se zove. "Sjećam se da sam dobio čokoladicu", rekao je Izudin. "Otišao sam zajedno sa drugom djecom i uzeo sam čokoladicu od Ratka Mladića. Pitao me kako se zovem i rekao sam mu da se zovem Izudin", dodao je, piše AP.

"Stajali smo na pločniku i sjećam se da je Mladić dijelio hljeb. Moj svekar je otišao tamo i hrvao se za hljeb kako bi ga dao djeci. Zgrabio ga je kako bi djeca imala šta jesti", rekla je Izudinova majka.

Izudin je zajedno sa majkom, braćom i sestrama otišao u holandsku bazu izvan grada u nadi da nađe sklonište, kao i ostalih 20.000 izbjeglica. Nekoliko sati kasnije u Srebrenici se dogodio masakr 8.000 Bošnjaka, muškaraca i dječaka.

Izvor vijesti: 24sata.info - VIDEO / Sje

Blinder Serbenhass...

Der Junge von damals hat das Massaker heil überstanden und wurden nicht hingerichtet

Sjećate li se dječaka sa slike: "Ratko Mladić me je uvjeravao da nam se ništa neće dogoditi"

(24SI) - Izudin Alić je imao 12 godina kada su trupe bosanskih Srba pod zapovjedništvom Ratka Mladića ušle u Srebrenicu, u završnoj fazi rata u BiH.

[24 sata info]
Kada je Mladić došao u UN-ovu bazu u Potočarima dotrčala mu je grupa djece. Mladić im je dijelio hljeb i čokolade te ih je uvjeravao da im neće biti ništa. Izudin je bio jedan od njih, navodi Dnevnik.hr.

Kamere koje su tada bile na mjestu događaja zabilježile su kako Mladić tapša Izudina po glavi te ga pita kako se zove. "Sjećam se da sam dobio čokoladicu", rekao je Izudin. "Otišao sam zajedno sa drugom djecom i uzeo sam čokoladicu od Ratka Mladića. Pitao me kako se zovem i rekao sam mu da se zovem Izudin", dodao je, piše AP.

"Stajali smo na pločniku i sjećam se da je Mladić dijelio hljeb. Moj svekar je otišao tamo i hrvao se za hljeb kako bi ga dao djeci. Zgrabio ga je kako bi djeca imala šta jesti", rekla je Izudinova majka.

Izudin je zajedno sa majkom, braćom i sestrama otišao u holandsku bazu izvan grada u nadi da nađe sklonište, kao i ostalih 20.000 izbjeglica. Nekoliko sati kasnije u Srebrenici se dogodio masakr 8.000 Bošnjaka, muškaraca i dječaka.

Izvor vijesti: 24sata.info - VIDEO / Sje

Ahja, Izudin Alic also, na dann hat er es wohl überstanden und darf nun die Namen seiner Familie auf dem Denkmal lesen, ist ja auch was tolles:

CCDC4E44-DB03-4C38-8C5D-C88F100F1DCE_mw800_s.jpg

Jetzt freut ihr euch über den einen jungen der überlebt hat, lies mal die Jahreszahlen auf den Denkmälern, wenn er nicht dabei war dann immernoch ein paar hundert/tausend andere kleine Jungen. ;)

Zum Beispiel Vahdet Alic, geboren 1989, er war gerade einmal 6 Jahre alt.. Mladic = Hurensohn, genau so wie die Leute die Srebrenica verleugnen oder verharmlosen.

wiso?

ist nur ne redenwendung und hat nix mit türken aus türkei zu tun,aber ok...bin weg....fröhliche feiertage noch...........
ach so nur eine redewendung....dann kann ich alles mögliche sagen und behaupten es wäre eine rede wendung. ich erwarte das du dafür eine verwarnung bekommst. du sagst klar und deutlich das alle türken lügen.... diese regel muss für alle hier gelten ohne ausnahme.

hajvanu.....:tongue3:

Zurück
Oben