Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Srpski heroji !!!

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
Prepusti nama ko su nam heroji. Za tebe mozda nije Dzincic, za mene naprimer niko nije heroj u proslom ratu.

nemoj tako...........

[h=1]Srđan Aleksić[/h]

Dana 21. januara 1993. godine grupa pripadnika Vojske Republike Srpske je legitimisala osobe na trebinjskoj pijaci. Nakon što su ustanovili da je jedna od legitimisanih osoba Alen Glavović, Bošnjak, počeli su ga maltretirati i tući. Tada je Srđan priskočio u pomoć Glavoviću, a četvorica vojnika su, umjesto Glavovića, kundacima pušaka pretukli Srđana. Od zadobijenih batina Srđan je pao u komu, i preminuo je 27. januara 1993. godine. Srđanov otac je u čitulji napisao "Umro je vršeći svoju ljudsku dužnost". Ostajući dosljedan osnovnih ljudskih vrlina, Srđanov otac, Rade je, na dan sahrane na prepunom groblju smogao snage i obratio se prisutnim: "Omladino, vama govorim, jer vas je ovdje najviše. Pogledajte, svud okolo su humke vaše braće. Kada sam prije nepunu godinu i po dana u ovu grobnicu spuštao moga Vuja, kao da je onda ovo zlo i krenulo. Evo, danas, kad u ovu istu grobnicu spuštam i moga Srđa, nadam se da će ovo zlo da i stane... Danas mi je neobično teško jer dolaze mi mnogi prijatelji, poznanici i sugrađani da mi izraze saučešće, a neki od njih i da se pozdrave sa mnom jer odlaze iz ovog grada i možda se nikad u njega neće vratiti..

srdjan.jpg

also bitte.............

Na 14-tu godišnjicu pogibije igmanskog vuka Čede Domuza njegovi saborci položili su cvijeće na spomen obilježju Brezovača, Igman.

Čedomir Domuz je dobitnik zlatnog liljana i Ordena Zlatni grb sa mačevima

Poginuo je na obroncima Igmana 30. 7 . 1992 godine. Legija hier der größte Serbe der Serben der für das gute gekämpft hat.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

- - - Aktualisiert - - -

srpski heroji, momak, srpski

- - - Aktualisiert - - -

Izadji napolje. IMas dovoljno tema o herojima drugih nacija, nego si dosho da provociras.

Das hat legija geschrieben. Schaue dir das Bild an was ich gepostet habe. Ich sehe da nicht nur " mullahs "

Anhänge

svaka cast. to je za mene heroj. Covek koji je jednostavno covek. Spasio jednog, a kao da je spasio milion.

siehste.....und nicht nur ihn.....

spomenko-gostic-republika-srpska-heroj-1362945775-280049.jpg

Spomenko Gostić imao je samo 15 godina kada je poginuo noseći hranu za svoje saborce na Ozrenu

ich habe für ihn einen extra thread eröffnet ist versunken wie er selber in der vergessenheit........neka mu je vecna slava...........

siehste.....und nicht nur ihn.....

spomenko-gostic-republika-srpska-heroj-1362945775-280049.jpg

Spomenko Gostić imao je samo 15 godina kada je poginuo noseći hranu za svoje saborce na Ozrenu

ich habe für ihn einen extra thread eröffnet ist versunken wie er selber in der vergessenheit........nek mu je vecna slava...........

Erzähl mal was von dem.

Na 14-tu godišnjicu pogibije igmanskog vuka Čede Domuza njegovi saborci položili su cvijeće na spomen obilježju Brezovača, Igman.

Čedomir Domuz je dobitnik zlatnog liljana i Ordena Zlatni grb sa mačevima

Poginuo je na obroncima Igmana 30. 7 . 1992 godine. Legija hier der größte Serbe der Serben der für das gute gekämpft hat.

- - - Aktualisiert - - -

Das hat legija geschrieben. Schaue dir das Bild an was ich gepostet habe. Ich sehe da nicht nur " mullahs "

Necu da se natezem tu sa vama. Meni je jasno ko dan da srbe mrzite ocajnicki. Cemu provokacije, bas u ovakvim temama. Prvi je AlbaDZUS postavio Mladica sa namerom da provocira. KOji vam antrak vise, i tamo i vamo.

Erzähl mal was von dem.

Spomenko Gospic 15 year old serbian boy, who died 1993 in Ozren.
He joined to Army of Repubilc of Srpska as volunteer, when he lost his parents and grandmother(muslims killed them).He was woundend few times.He died on the battlefield on Ozren mountine on first frontline.He was extreamly brave and he fighted alongside with older soldier to his last day.

Zurück
Oben