Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

[FONT=&quot]Turkish Prime Minister's special security team started to using Mpt-55 5.56 mm rifle[/FONT][FONT=&quot] with old Turkic Kayi Tribe's tamgha(symbol) rail.
[/FONT]

DS3J7meWkAAXDc9.jpg

DS3KNGXX4AA1Kjf.jpg

DS3MC34W4AEv_dm.jpg

eine türkische f-4 2020 mit dem einheimischen marschflugkörper som

DS9K6XbW0AYN5ck.jpg

2018 kommen weitere

13st atak t-129 kampfhubschrauber

2st a-400m transportflugzeuge

2st ch-47f chinook transporthubschrauber

die 3 korvette vom milgem-projekt die tcg burgazada

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

DS76J6kXUAAEgSK.jpg

DS76J6pXkAAlSW5.jpg

DS76J6cWsAAkqDF.jpg

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
die türkische small diameter bomb ( präzisionsgelenkte bombe mit geringem durchmesser) wird dieses jahr ins inventar der tsk kommen...

reichweite : 100km

gewicht : 110kg

DTAW9sGXcAEpAFD.jpg

[h=1]Yerli imkanlarla üretilen Minyatür Bomba bu yıl envantere giriyor[/h] [h=2]Hava Kuvvetleri envanterine bu yıl girmesi beklenen Minyatür Bomba (MB) şimdiden düşmana korku salıyor. Minyatür Bomba, Hassas Güdüm Kiti’nin tüm özelliklerini taşıdığı gibi, kanatlarıyla uzun mesafelerde etkin sonuçlar veriyor.[/h]
Yerli imkanlarla üretilen Minyatür Bomba bu yýl envantere giriyor - Son Dakika Teknoloji Haberleri | STAR

acltay_2117.jpg

[h=1]Altay tankı için tarih netleşti[/h] [h=2]Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, üretilecek milli tankın motorunun da yerli olmasının planlandığını söyledi.[/h][h=4]SERİ ÜRETİM TARİHİ[/h]Bakan Canikli, 2019 sonu 2020 başında seri üretimin başlayacağını söyledi.

[h=4]MOTOR YERLİ OLACAK[/h] Tankın motorunun da millileştirilmesinin hedeflendiğini belirten Milli Savunma Bakanı, "Şimdi seri ve yerli üretim motor da dahil olmak üzere seri üretim olacak. 2019 sonu 2020 başı. Motor ayrı bir çalışma ama seri üretim o motor kullanılarak yapılacak. Motorun ihalesi ayrı yapılıyor. Tek sorun şu anda motor biliyorsunuz. Moto konusunda da çok cidddi mesafeler alındı. " diye konuştu.

Altay tank? için tarih netle?ti

2018-2021 arasinda

2 adet milgem korveti ( tcg burgazada 2018,tcg kinaliada 2019)

1 adet milgem firkateyni (tcg istanbul 2021)

2 adet reis sinifi deniz alti (tcg pirireis 2020,tcg hizirreis 2021)

1 adet amfibik harp gemisi (tcg anadolu 2021)

evanterine alinacaktir

DTIGEaCXUAEdEmz.jpg

DTIGGlSWkAAk7rR.jpg

DTIGR4fXkAEeXC1.jpg

DTIGSynX0AAt61l.jpg

Zurück
Oben