Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkei vs Kroatien "play-offs"

emrede el kol hareketi yapmisti bir macta,ona ne demeli?
volkanda emrede sehircilere küfür etiler,onlara ne demeli?
onlarda ozaman orospu evladi degilmi simdi?

Dünkü Macta görmedim öyle birsey.

Her ne olursa olsun, Milli Macta herkez haddini bilecek okadar! Dünya Alemi Türkiyeyi izliyor orda, sen kalkmissin orda Adama küfür ediyorsun. Bu arada ben Volkanin hic bir hatasini görmedim dünkü macta? Bu Serefsizler ne hakla küfür ediyorlar, bana onu söyle? Hangi Posisyonda Volkanin sucu var?

Volkani iyi dinleyin! Bu Cocuk Birlik Kardeslik icin kendini parcaliyor o Galatasarayli Palyancolarin haddine mi böyle Delikanliya küfür etmek? Öyle Delikanlinin erkeklik Damarini basta ben sikerim ! Aksam, aksam benimde agzimi bozdular!

Volkan Demirel'in H

Dünkü Macta görmedim öyle birsey.

dünki macta yapmadi o hareketi,yanilmiyorsam gazetcilere yapmisti bir macta.

Her ne olursa olsun, Milli Macta herkez haddini bilecek okadar! Dünya Alemi Türkiyeyi izliyor orda, sen kalkmissin orda Adama küfür ediyorsun. Bu arada ben Volkanin hic bir hatasini görmedim dünkü macta? Bu Serefsizler ne hakla küfür ediyorlar, bana onu söyle? Hangi Posisyonda Volkanin sucu var?

bütün takim berbat oynadi,volkan bu macta iyi kurtalislar yapti ama yedigi gollerde hatlari vardi.taraftarlar küfür etmemeliydi ama kötü bir mac izlediler ve sinirlerine sahip olamadilar.

Volkani iyi dinleyin! Bu Cocuk Birlik Kardeslik icin kendini parcaliyor o Galatasarayli Palyancolarin haddine mi böyle Delikanliya küfür etmek? Öyle Delikanlinin erkeklik Damarini basta ben sikerim ! Aksam, aksam benimde agzimi bozdular!

Volkan Demirel'in H

hoffentlich wird er wie viele andere spieler wie gönül,emre,zan,servet,sabri und hakan balta aus der nationalmannschaft rausgeschmiessen.
bolat und onur reichen für die NT voll und ganz aus.

dünki macta yapmadi o hareketi,yanilmiyorsam gazetcilere yapmisti bir macta.

bütün takim berbat oynadi,volkan bu macta iyi kurtalislar yapti ama yedigi gollerde hatlari vardi.taraftarlar küfür etmemeliydi ama kötü bir mac izlediler ve sinirlerine sahip olamadilar.

Durum ordan kaynaklaniyor zaten, bu maci Besiktas inönü´de oynasalardir böyle rezalet ortaya cikmazdi. Milli Macta bile bazi Galatasarayli Serefsizler kendine hakim olamadilar.

Zurück
Oben