S
Slavo
Guest
Eeej bin mit handyyy on paa nemogu svimaa reci staaa mislim ali jednoo moguu da vas svijuu jebeeem cobaniii pravii politiku izvoditeeee u sportuuu sraaam vas bilooo svijuu!! Cekaaj sutraaa kad mogneeem odgovoriti svimaa ovdjee pa boljee da vas nemaaa! Eeej jebaali vaas turcii da vas jebalii...staaa su nam turcii nikoo i nistaaa kad smo bili u istanbuluuu uzelii su nasim navijacimaaa sveee zapaalili naseee zastaaaveee govoriliii daa nas mrzeeee...jebeeem im sveee naaa svijetu!! .a ovii nasiii kakoo su naivnii i jos navijaju za njihaaa! Paaa jebeeem svee i jednooom turcinuuu sisuuu da mu jebeeem nijee mi nistaa i nikaad mi neceee biti nistaaa!! Jaaa svojuu bosnuu volimm i to je tooo a navijaaam za hrvateee zatooo stooo su nasii...nas narod mojeee drustvoooo nikaaad mi nikooo od njihaaa nijee A rekooo i nadaam seeee da svii hrvatii koji imaloo mozgaaa imajuuu i nemisleee naa politikuu i drzeee zaaa bosnuuuu!!! Jeboteee kojaaa sramotaaa i kojaaa bagraaa smoo mi jugooos pomislitee maloo sram vas biloo!! HAJMOO BOSNOOO HAJMOOO HRVATSKOOOO!!!
E lutko, digli su mi se dlakice!
Jos kad si pomislim kako bi to izgledalo kad bi rekla/vikala uzivo!
Ne brini, to sto navijam za Hrvatsku cu i za Bosnu!
:bih4::hr3: