Melvin Gibsons
Gesperrt
Laber nicht soviel,du Kind. Türkei liegt sicherlich nicht im Orient.
Orient=Naher Osten=Asien
Und ne die Türkei liegt ja zu 100% in Europa oder
Laber nicht soviel,du Kind. Türkei liegt sicherlich nicht im Orient.
Orient=Naher Osten=Asien
Und ne die Türkei liegt ja zu 100% in Europa oder
Niye´mi? Darbe planlarindan. Artik 21.yuzyildayiz her 2 yilda bir darbe olmaz. Ondan Türkiye´nin hali böyle kötü oldu.
Acaba 2001´de kacdi. Simdi bulamadim.
Benzine gelince : hayati birsey degil. Bunun yerine daha cok Otobüsler yer aliyor. Bu demek´ki Araba pahali,ama Otobüs,Taksi ucuz.
Et : Uzun zamandir ihmal edilen Hayvancilik ve ondan illeri gelen Marktlücke yüzünden.
Bu sene izine ben Almanya dan et ve sucuk götüreceğım. Size de tavsiye ederim.
klaro, uni-profs und journalisten wollten also tayyip stürzen :laughing9:
achso, demek ki benzin ve et hayati bir sey degil, tamam o zaman, biz de esek ne yola cikariz ve et yerine ekmek yeriz...
amina kodugum tayyip ibnesi türkiye Maradona tarimciligi sikip gitti o.c. eskiden et meyve sebze den daha ucuz du simdi yilda bir kere et yiyion lan...
götoglu tayyip
Ben ne yazdim? Benzin pahali,ama sadece normal arabalara,onunyüzünden´de binlerce modern otobüs var,onlar cok cok ucuza sürüyor. Et´de faktörde yillarca MHP ve Ecevit ikdidarinin hayvanciligi ihmal etmesiydi.
küfür etme öküz.
tabii oglum. sanki türkiye ayni almanya gibi, ulan sen bi araba siz türkiye de yasadin mi? araba olmaza insan sikiliyor, isterse 10000 otobüs olsun, insanlara araba ihtiyaci var, tarimciya, is verene, esnafa... ama siz tabii ecevite atin
sanki türkiye nin problemleri hepsi tayyip den öncekilerin sucu,ama siz tabii ecevite atin
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen