Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkeiwahlen 2011

• Ersteller Ersteller Kelebek
  • Erstellt am Erstellt am

Wer wird gewinnen?

• Umfrageteilnehmer
    54
  • Umfrage geschlossen .
Niye´mi? Darbe planlarindan. Artik 21.yuzyildayiz her 2 yilda bir darbe olmaz. Ondan Türkiye´nin hali böyle kötü oldu.

Acaba 2001´de kacdi. Simdi bulamadim.

Benzine gelince : hayati birsey degil. Bunun yerine daha cok Otobüsler yer aliyor. Bu demek´ki Araba pahali,ama Otobüs,Taksi ucuz.

Et : Uzun zamandir ihmal edilen Hayvancilik ve ondan illeri gelen Marktlücke yüzünden.

klaro, uni-profs und journalisten wollten also tayyip stürzen :laughing9:

achso, demek ki benzin ve et hayati bir sey degil, tamam o zaman, biz de esek ne yola cikariz ve et yerine ekmek yeriz...

Bu sene izine ben Almanya dan et ve sucuk götüreceğım. Size de tavsiye ederim.

klaro, uni-profs und journalisten wollten also tayyip stürzen :laughing9:

achso, demek ki benzin ve et hayati bir sey degil, tamam o zaman, biz de esek ne yola cikariz ve et yerine ekmek yeriz...

Ben ne yazdim? Benzin pahali,ama sadece normal arabalara,onunyüzünden´de binlerce modern otobüs var,onlar cok cok ucuza sürüyor. Et´de faktörde yillarca MHP ve Ecevit ikdidarinin hayvanciligi ihmal etmesiydi.

Ben ne yazdim? Benzin pahali,ama sadece normal arabalara,onunyüzünden´de binlerce modern otobüs var,onlar cok cok ucuza sürüyor. Et´de faktörde yillarca MHP ve Ecevit ikdidarinin hayvanciligi ihmal etmesiydi.

tabii oglum. sanki türkiye ayni almanya gibi, ulan sen bi araba siz türkiye de yasadin mi? araba olmaza insan sikiliyor, isterse 10000 otobüs olsun, insanlara araba ihtiyaci var, tarimciya, is verene, esnafa... ama siz tabii ecevite atin, sanki türkiye nin problemleri hepsi tayyip den öncekilerin sucu :idiot:

tabii oglum. sanki türkiye ayni almanya gibi, ulan sen bi araba siz türkiye de yasadin mi? araba olmaza insan sikiliyor, isterse 10000 otobüs olsun, insanlara araba ihtiyaci var, tarimciya, is verene, esnafa... ama siz tabii ecevite atin

Sikiliyorsan taksi var.

sanki türkiye nin problemleri hepsi tayyip den öncekilerin sucu,ama siz tabii ecevite atin

Wir können es auch ändern ;).

sanki türkiye nin problemleri hepsi AKP´nin sucu,ama siz tabii erdogana atin :idiot:.

Zurück
Oben