Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tomislav Nikolić zeichnet Putin aus

Trazim sliku, vidi sta nadjoh, ahahahhahah

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Al dobar je ko dobar dan, levo

- - - Aktualisiert - - -

Evo ga, uffff

Anhänge

okej, dakle ljutis se samo zbog te njegove tv-izjave? < da

na to ti samo mogu reci, da je on najmanje kriv za to bombardovanje. zna se gde treba traziti krivca. < znam, i nisam reko da je kriv

a sta se tice te tv-izjave - napisala sam svoje misljenje o tom "nelogicnom" potezu. < procitao sam, i ne slazem se, nemogu nijednom Srbinu da oprostim takve izjave, ne interesuju me razlozi

@ plavo

okej, imas pravo na tvoje misljenje, ne moras da se slazes.
ali cak i ti moras priznati da je veoma nelogicno da covek srbin takvo nesto kaze- i to tako i bukvalno misli.

jedni tvrde da je radikal bio, sa druge strane izjave takve- de, odlucite se vise.

ajd, poz.

okej, imas pravo na tvoje misljenje, ne moras da se slazes.
ali cak i ti moras priznati da je veoma nelogicno da covek srbin takvo nesto kaze- i to tako i bukvalno misli.

jedni tvrde da je radikal bio, sa druge strane izjave takve- de, odlucite se vise.

ajd, poz.
Nema izvinjenje, ako trazis da se tvoja zemlja bombarduje, bices i ostaces stoka - to je i razlog sto nije mogao da pobedi izbore i da smeni Milosevica, nego su mu bili potrebni Kostunica i njegovi.
Danas velicaju Zorana, a svi koji smo bili odrasli tada znamo da je on bio pickin dim.

Da je bio stvarno neki pametan politicar, onda bi sudili Milosevicu u Beogradu. Krao je sta je stigao u Srbiji, ubijani su bili Srbi, a Djindjic ga slao u Hag. Da je Sloba bio osudjen u Beogradu zbog slocina nad srpskom stanovnistvu u Srbiji i ilegalnim promenama u zakonu kao i ratnom profiterstvu svaki klinac bi znao ko je i sta je. Jebiga, svaki politicar is Iraka je pamenniji bio od Zorana, tamo su bar sudili Husejnu.

Nema izvinjenje, ako trazis da se tvoja zemlja bombarduje, bices i ostaces stoka - to je i razlog sto nije mogao da pobedi izbore i da smeni Milosevica, nego su mu bili potrebni Kostunica i njegovi.
Danas velicaju Zorana, a svi koji smo bili odrasli tada znamo da je on bio pickin dim.

ajde, ukapirala sam, ne slazemo se sto se tice njega i okej je to. al' nemoj molim te, da generalizujes. i vecina moje porodice je ostala u Srbiji, odrasli su tamo. i ko nije bas na strani radikala, za Zoku to nikad nece reci, naprotiv, u Srbiji on ima i dalje jos mnogo obozavateljaca.

Da je bio stvarno neki pametan politicar, onda bi sudili Milosevicu u Beogradu. Krao je sta je stigao u Srbiji, ubijani su bili Srbi, a Djindjic ga slao u Hag. Da je Sloba bio osudjen u Beogradu zbog slocina nad srpskom stanovnistvu u Srbiji i ilegalnim promenama u zakonu kao i ratnom profiterstvu svaki klinac bi znao ko je i sta je. Jebiga, svaki politicar is Iraka je pamenniji bio od Zorana, tamo su bar sudili Husejnu.

ej, ne kapiram svrhu. a i necu o tome.

ajde, ukapirala sam, ne slazemo se sto se tice njega i okej je to. al' nemoj molim te, da generalizujes. i vecina moje porodice je ostala u Srbiji, odrasli su tamo. i ko nije bas na strani radikala, za Zoku to nikad nece reci, naprotiv, u Srbiji on ima i dalje jos mnogo obozavateljaca.

ej, ne kapiram svrhu. a i necu o tome.

Jbg, vecina moje familije dole nevoli nijednog od njih ^^

A sta se tice kritike - sto neces o tome? Ako je tebi jedan od najboljih politicara, onda nebi trebalo da ti bude problem da opravdas sve te njegove greske? Meni se cini da ga mnogi velicaju, zato sto su ga ubili, a ne zbog njegovih realnih dela?

Zurück
Oben