VoxPopuli
Dardania
Haben wir Serben alle eine Gehirnwäsche unterzogen deshalb unterstütz uns auch Tom Hanks ^^
Klammert euch an dieser Lüge nicht akkzu sehr fest...Tom Hanks wäre nie so dumm.
Haben wir Serben alle eine Gehirnwäsche unterzogen deshalb unterstütz uns auch Tom Hanks ^^
und jetzt auch noch Michael Madsen
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Trazim sliku, vidi sta nadjoh, ahahahhahah
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
okej, dakle ljutis se samo zbog te njegove tv-izjave? < da
na to ti samo mogu reci, da je on najmanje kriv za to bombardovanje. zna se gde treba traziti krivca. < znam, i nisam reko da je kriv
a sta se tice te tv-izjave - napisala sam svoje misljenje o tom "nelogicnom" potezu. < procitao sam, i ne slazem se, nemogu nijednom Srbinu da oprostim takve izjave, ne interesuju me razlozi
@ plavo
Nema izvinjenje, ako trazis da se tvoja zemlja bombarduje, bices i ostaces stoka - to je i razlog sto nije mogao da pobedi izbore i da smeni Milosevica, nego su mu bili potrebni Kostunica i njegovi.okej, imas pravo na tvoje misljenje, ne moras da se slazes.
ali cak i ti moras priznati da je veoma nelogicno da covek srbin takvo nesto kaze- i to tako i bukvalno misli.
jedni tvrde da je radikal bio, sa druge strane izjave takve- de, odlucite se vise.
ajd, poz.
Nema izvinjenje, ako trazis da se tvoja zemlja bombarduje, bices i ostaces stoka - to je i razlog sto nije mogao da pobedi izbore i da smeni Milosevica, nego su mu bili potrebni Kostunica i njegovi.
Danas velicaju Zorana, a svi koji smo bili odrasli tada znamo da je on bio pickin dim.
Da je bio stvarno neki pametan politicar, onda bi sudili Milosevicu u Beogradu. Krao je sta je stigao u Srbiji, ubijani su bili Srbi, a Djindjic ga slao u Hag. Da je Sloba bio osudjen u Beogradu zbog slocina nad srpskom stanovnistvu u Srbiji i ilegalnim promenama u zakonu kao i ratnom profiterstvu svaki klinac bi znao ko je i sta je. Jebiga, svaki politicar is Iraka je pamenniji bio od Zorana, tamo su bar sudili Husejnu.
ajde, ukapirala sam, ne slazemo se sto se tice njega i okej je to. al' nemoj molim te, da generalizujes. i vecina moje porodice je ostala u Srbiji, odrasli su tamo. i ko nije bas na strani radikala, za Zoku to nikad nece reci, naprotiv, u Srbiji on ima i dalje jos mnogo obozavateljaca.
ej, ne kapiram svrhu. a i necu o tome.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen