Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tomislav Nikolić zeichnet Putin aus

Suvise komentara, nadjite "vas" odgovor :D

Sta se tice Djindjica:
Ja sam ga namrznuo kad je rekao na N-TV-u ovde u Nemackoj da is ispravno bombardovati Srbiju. Zamisli sedis ovde, nenaspavan zato sto brines o svojima a taj kreten se uvlaci njima u nemackom studiju. Za mene on nije bio politicar, nego ratni-profiter.

secam se te diskusije oko toga. ali kako to da ne mislis dalje od nosa, kad covek SRBIN to kaze, da treba jos vise napadati srbiju? to je bio politicki potez, strategija cista da bi Srbija sa njim kao reprezantivcem dobila na ugledu. sto i jeste. zaboravljas da je Zoran je bio cenjen covek, harizmatican, imao je viziju o tome kako bi Srbija mogla da napreduje. ON je isporucio Slobu, on je zapoceo pregovore sa Carlom Del Ponte i bio jedan od prvih koji je dao zeleno svetlo za lov naratne zlocince kao sto je Mladic.

zbog toga i njegove proevropske politike su ga i roknuli. kao "necemo u EU, ne treba nam to" i "nedamo Ratka i Radovana", jel?

i sta bi na kraju? ratni zlocinci (hvala bogu) isporuceni, a mi dobili ultraradikalnog kretena kao predsednika, koji navodno vise nije nacionalista a predhodno bio u stranki ciji je vodja nekada vitlao pistoljem u skupstini.

i onda se cudimo kad nas pecate kao divljake.

erst tom hanks nun auch putin, in serbien gehts bergaufwärts, gerüchten zu folge soll ban ki moon ein "volim te srbija" t-shirt unter seinem anzug tragen

secam se te diskusije oko toga. ali kako to da ne mislis dalje od nosa, kad covek SRBIN to kaze, da treba jos vise napadati srbiju? to je bio politicki potez, strategija cista da bi Srbija sa njim kao reprezantivcem dobila na ugledu. sto i jeste. zaboravljas da je Zoran je bio cenjen covek, harizmatican, imao je viziju o tome kako bi Srbija mogla da napreduje. ON je isporucio Slobu, on je zapoceo pregovore sa Carlom Del Ponte i bio jedan od prvih koji je dao zeleno svetlo za lov naratne zlocince kao sto je Mladic.

zbog toga i njegove proevropske politike su ga i roknuli. kao "necemo u EU, ne treba nam to" i "nedamo Ratka i Radovana", jel?

i sta bi na kraju? ratni zlocinci (hvala bogu) isporuceni, a mi dobili ultraradikalnog kretena kao predsednika, koji navodno vise nije nacionalista a predhodno bio u stranki ciji je vodja nekada vitlao pistoljem u skupstini.

i onda se cudimo kad nas pecate kao divljake.

Cenili su ga oni koji nisu gledali tu izjavu na TV-u, dan danas nemogo da je nadjem - a zapamtio sam sve sta se izdesavalo tamo.

Da nije on isporucio, drugi bi, vidis i dan danas, bivsi nacionalisti su postali evropljani, al niko nije od njih trazio da im se sopvstena drzava bombarduje. Nek mu je teska zemlja.

Cenili su ga oni koji nisu gledali tu izjavu na TV-u, dan danas nemogo da je nadjem - a zapamtio sam sve sta se izdesavalo tamo.

Da nije on isporucio, drugi bi, vidis i dan danas, bivsi nacionalisti su postali evropljani, al niko nije od njih trazio da im se sopvstena drzava bombarduje. Nek mu je teska zemlja.

nisi shvatio sta sam htela reci, a jasno sam napisala.

i da su ih drugi isporucili, bas to i dokazuje da je ubijen bez ikakve potrebe.

Nije zasluzujo da bude ubijen, ali to ubistvo nema veze sa mojim stavom prema njemu.

okej, dakle ljutis se samo zbog te njegove tv-izjave?

na to ti samo mogu reci, da je on najmanje kriv za to bombardovanje. zna se gde treba traziti krivca.

a sta se tice te tv-izjave - napisala sam svoje misljenje o tom "nelogicnom" potezu.

Zurück
Oben