Suvise komentara, nadjite "vas" odgovor
Sta se tice Djindjica:
Ja sam ga namrznuo kad je rekao na N-TV-u ovde u Nemackoj da is ispravno bombardovati Srbiju. Zamisli sedis ovde, nenaspavan zato sto brines o svojima a taj kreten se uvlaci njima u nemackom studiju. Za mene on nije bio politicar, nego ratni-profiter.
Sta se tice Nikolica:
Malopre sam napisao da svi oni jos nisu dokazali sta su doneli i sta su uradeli, jos je prerano razgovarati o "brojevima" - nezaposljenost je pala malo, videcemo tek, sta ce biti u narednim godinama.
Inace je njegovo sretanje sa Jahagijom dobra stvar, argumenat "on je to uradio sto je prinudjen" je nevalidan, svi oni moraju, nijedan od njih je velikodsusnik.
Sta se tice vladajuce koalicije:
Politika prema Kosovu mi se cini realnom, svaki pametan covek zna, da ga nikad nece da vratimo, i svaki pametan covek zna, da i nebi trebali da vratimo tako zaostalu regiju (uporedite sta se desilo u Nemackoj kad su vratili DDR, ja to sranje jos uvek placam

), ali brane prava kosovskih Srba a realnoj bazi i nedaju "separatistima" u Srbiji nadu, da ce oni ikad moci da se odvoje.
Sta se tice Dacica:
Taj covek je za mene trenutno cak i bolji od Vucica, dobijo je najtezi posao, nema nista sta bi mu omogucilo da se profilira pred narodom, i ipak sprovodi ono, sta niko nije smeo.