BalkanSurfer schrieb:Vuk schrieb:BalkanSurfer schrieb:sta ima sef veze sa tim jesi li vec zavrsio studium ili nisi? ja osnivam firmu, znaci ja sam sef te firme a kome od radnika smeta sto mu je sef mlad i nema jos diplomu zna gdje su vrata i gotova prica. to konzervativmo razmisljanje ko moze biti sef i ko ne je obicno sranje. bill gates je jos kao student osnovao svoju firmu, to samo kao mali primjer da jednostavno ne znas o cemu pricas.
a kakva je to firma bre, ko svaki penner bez diplome moze da osnovi?? to bi ondag mogao i neki baustellac? sigurno nista seriosno. A i dalje ostaje vermenski problem. nemoze se to vremenski sve postici kao sto ti tvrdis. kad imas vermena da radis i da studiras? kad non stop pises po nekim forumima?
kakve veze ba ima firma sa studiranjem? kakve veze ima serizna firma sa studiranjem. sve to samo ovisi od toga kako svoje stvari vodis kao vlasnik firme i nista drugo. koju firmu to ne moze svako otvoriti, de mi bas objasni.
i sto puta sam ti objasnio da lupas sa tim non stop po forumima a ti kao pokvarena ploca.
Da osnovis firmu trebas da imas neke qualifikacije, baram je u ovoj zemlji tako, zavisi kakvu firmu otvaras, ako otvaras naprimer autowerkstatt moras imati Meisterprüfung/Mastorsku Diplomu. Za prodavnicu moras biti Kaufmann i imati diplomu itd. A ti nemas nikakvu diplomu kakvu si ti to firmu osnovijo bre? Kako lupam, kad si stvarno stalno po forumima, ili ovde ili u nekom drugom. Prosle nedelje si stvarno bijo non stop tu i svim dobima vremena, i kako mozes da stignes i da studiras kad 12-14sati radis, i pedersis se po forumima. nemoguce brale, lazes. ocigledno lazes.