Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vali Corleone

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 13212
  • Erstellt am Erstellt am
:lol:

A0mno8ZCAAAwkbI.jpg:large

[h=3]Vali Corleone: Ne Shqiptari nuk ka femra VIP[/h]
I njohur si një nga personazhet më të famshëm të momentit dhe shumë i lakuar, sidomos nga gjinia femërore, princi Vali Corleone vjen në këtë intervistë ekskluzive për gazetën tonë, ku tregon të vërtetën në lidhje me modelen nga Bosnja, domethëniet e tatuazheve të tij dhe femrën shqiptare që e meriton të quhet VIP. Për më tepër lexojeni intervistën.

“Kosova Sot”: Si jeni?
Vali Corleone: Shumë perfekt jam.
“Kosova Sot”: Më duket se po ju bezdisin tani mediet që po merren shumë me ju, apo jo?
Vali Corleone: Jo, mua mediet nuk më bezdisin, por më bezdisin nëse shkruhen për mua gënjeshtra. Absolutisht.

“Kosova Sot”: Cila është e vërteta në lidhje me modelen nga Bosnja, Daniela Vijatoviq?
Vali Corleone: Ok. Së pari kam kontaktuar me Danielën në ‘Facebook’ atë ditë kur ka qenë në Kosovë, në një sfilatë mode dhe ka qenë në hotelin “Victory” në Prishtinë.

Dhe, nga dhoma e saj më ka shkruar eja tek unë në dhomë, sepse unë sot nisem për Bosnje, e unë nuk kam shkuar. Më pas kemi kontaktuar me celular kur ajo ka qenë në Bosnjë, shumë herë, më pas ajo më ka thirrur prej numrit të Malit të Zi, nga Budva, dhe më ka thënë: “Ej zemër, unë kam ardhur në Budva, a po vjen edhe ti këtu, sepse kam filluar punën me një klub në Budva si menaxhere”.

Unë i kam thënë se ashtu-kështu kam pasur plan me ardhur në Ulqin dhe do të vij të të marr në Budva me makinë ose me anije dhe kthehemi në Ulqin, sepse aty nuk dua me qëndru, në Budva, për shkak që ka shumë rini nga Serbia. Ok. Kam shkuar ta marr me makinë X6 të bardhë. Më pas jemi kthyer së bashku për Ulqin dhe kemi ndaluar te piceria “Plaza”, kemi ngrënë, kemi shëtitur pak dhe më pas kemi shkuar te hotel “Otrant” dhe aty unë ia kam gjuajtur fytyrës 100 euro për taksi për të shkuar ajo në Budva.

“Kosova Sot”: E pse mendoni se ajo ka thënë që nuk ju njehë?
Vali Corleone: E, për këta ka edhe kamera hoteli që ajo gënjen, se Vali Corleone nuk gënjen për femra, e sidomos për këtë femër, që absolutisht kjo tash ka dëshirë me bërë famë në Shqiptari me emrin tim.

“Kosova Sot”: Po femrat e tjera të estradës shqiptare ju kanë telefonuar kur i përmende në “Zonë e Lirë”?
Vali Corleone: Po, më ka thirr Shkëndija dhe më ka mbajtur në celular 3 orë, duke më thënë me një prapavijë se në shtëpinë dhe në lagjen time është komplet nën vëzhgimin e kamerave dhe normale nga sigurimi.

Por, ajo donte të thoshte në prapavijë që publikoje videon, duke hyrë në rezidencë te unë, dhe ka dalë pasi kemi kryer një marrëdhënie seksuale të çmendur. Më pas ajo në oborr ka luajtur me qenin tim, ‘Bossi’ dhe me të është puthur në buzë. Absolutisht e vërtetë është, ajo ka dëshirë me e publikuar videon, por unë nuk dua ta bëj atë, sepse ajo nuk e meriton famën.

Disa tatuazhe, sekrete
“Kosova Sot”: A ka Vali për momentin ndonjë femër që është në lidhje me të dhe nëse bën ta dimë emrin e saj, nëse është VIP?
Vali Corleone: Nuk pyetet Kazanova a ke femra VIP, sepse në Shqiptari nuk ka femra VIP, përveç Rita Orës.

“Kosova Sot”: Sa tatuazhe ka në trup Vali dhe kur do të bëjë ndonjë tatuazh tjetër?
Vali Corleone: Unë e kam gjysmën e trupit të dizajnuar me tatuazh komplet, plus kam dy krokodilë në qafë, mbrapa kam kurorën time personale e dizajnuar nga unë, edhe 2 zarat e lojës barbut. I kam edhe disa të tjera, por po i lë sekret, vetëm çfarë tatuazhi kam kanë të bëjnë me jetën time.

“Kosova Sot”: Cila është një porosi në fund që ua jepni gjithë femrave që kanë dëshirë t’ju takojnë?
Vali Corleone: Po ato femra që kanë dëshirë me qenë me mua nuk do të më harrojnë kurrë dhe të gjitha do të më kërkojnë, absolutisht, sepse jam special si jashtë, por brenda shumë më special./Intervistoi: M. Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Vali Corleone: There are no Women VIP in Albanian

Known as one of the most famous of the moment and very curved, especially the female gender, the prince Vali Corleone comes in this exclusive interview for our newsletter, which tells the truth about the model from Bosnia, the meaning of his tattoos and Albanian woman who deserves to be called VIP. For more read the interview.

"Kosova Sot": How are you?
Vali Corleone: Too perfect jam.
"Kosova Sot": It seems to me that if you touch media now being taken more with you, right?
Vali Corleone: No, I do not bother media, but touch if you write to me lies. Absolutely.

"Kosova Sot": What is the truth about the model from Bosnia, Daniela Vijatoviq?
Vali Corleone: Ok. First I contacted Danielën in 'Facebook' that day when he was in Kosovo, in a fashion show mode and has been in the hotel "Victory" in Pristina. And, from its rooms has written come to me in the room, because today I am leaving for Bosnia, I did not go. Subsequently we contacted the phone when she was in Bosnia, many times, then she called me from the number of Montenegro, Budva, and said: "Hey heart, I have come to Budva, a coming even here, because I started working at a club in Budva as a manager. " I said that so-so I had a plan to come in Ulcinj and will come pick in Budva by car or by boat and back to Ulcinj, for there I stayed in Budva, because there are many young from Serbia. Ok. I went to pick the car X6 white. Afterwards we returned together to Ulcinj and we stop the pizzeria "Plaza", we ate, we walked a bit and then we went to the hotel "Otrant" and there I face I have hunted 100 euros for taxis to get it in Budva .

"Kosova Sot": Why do you think she said that you do not recognize?
Vali Corleone: And for these hotel cameras that she is lying, that Vali Corleone not lie to women, especially for this woman, that absolutely it now wants to become famous in Citra with my name.

"Kosova Sot": If women other Albanian entertainment you call when you mention the "Free Zone"?
Vali Corleone: Yes, I was called spark and kept me on the mobile 3 hours, saying with a background in the home and in my neighborhood is completely under the supervision of insurance and normal cameras. But it meant that publish video background, entering the mansion to me, and came after we carried out a crazy sex. Then it in the yard playing with my dog, 'Bossi' and kiss him on the lips. Absolutely true, it has willingly published the video, but I do not want to do it because it does not deserve the fame.

Some tattoos, secret
"Kosova Sot": Vali present any female that is about it, and if it does you know its name, if it is VIP?
Vali Corleone: There questioned Casanova did you VIP women, because Albanian has no women VIP except Rita Hour.

"Kosova Sot": How has tattoos on the body Vali and when does any other tattoo?
Vali Corleone: I have half of the body, tattoo design suite, plus I have two crocodiles in the neck, back I have my own crown designed by me, the 2 balls Barbu game. I have a few other things, but leaves secret, just what tattoo I have to do with my life.

"Kosova Sot": What is a custom at the end to give them all the women who would like to meet?
Vali Corleone: If those women who are willing to be with me will not ever forget me and all will require, absolutely, because I'm special as the outside, but inside very special. / Interviewer: M. Gjokaj /

ALBAVIPNEWS.com: Vali Corleone: Ne Shqiptari nuk ka femra VIP

Ja ich mag ihn jetzt auch nicht besonders, aber er sagt dass über die albanischen "Promis", was irgendwie keiner sich getraut zu sagen.

Er ist natürlich die Witzfigur schlechthin, aber ein Witz bringt mich halt zum lachen. :D

Zurück
Oben