Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vatreni

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
In der Bild hab ich nur von Tätern der BBB gelesen.
Es sind beides die gleichen Idiotidioten ich habe es von einem Torcidamitglid erfahren das Torcida dabei war, wiso regst du dich den so auf bezeichnest ja sowieso beide als Faschos wo ist da der Unterschied?

In Kroatien wird aber vor allem Front gegen Torcida und Hajduk gemacht. Besonders von der Mamic-Gang

Di ste kad pedofil dobije 4 mjeseca terapije ? Di je onda ta mrznja ? Svaki dan se desava, a vama najbitnije 10 huligana,

was brabbelst du hier eigentlich für eine scheiße zusammen? damit kannst du doch nicht rechtfertigen, dass einem ivan perišić terrorböller an den kopf geschmissen werden.

edit
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

wie gesagt, ob mit links oder rechtsradikalen, kannst du diskutieren bis du grün wirst, die haben nur ihre Sicht.
HAst mir immer nch nicht erklärt was die AKtion gebracht hat

Das waren auch nicht rechts- oder linksradikale... Und ich befürworte das überhaupt nicht, wie auch sonst keiner- in diesem Fall.

Lustig ist nur, dass die Sachen immer gepusht werden, wenn es Split betrifft.

Nakon sinoćnjeg huliganskog ispada i prekida utakmice između Hrvatske i Češke na društvenm mrežama povela se izrazito žestoka rasprava o motivima i razlozima za ubacivanje baklji i topovovskih udara u teren.
lg.php

Pitali smo vas kakav je vaš stav o prekidu utakmice protiv Češke?

Do 22:00 preko 3200 naših čitatelja odgovorilo je na anketno pitanje...

Evo odgovora:
- Osuđujem, to je djelo mrzitelja Hrvatske 23.9% (774 glasova)
- Osuđujem, osramotili su zemlju 16.4% (531 glasova)
- Razumijem motive, ali osuđujem način 34.93% (1,131 glasova)
- Podržavam, to je jedini preostao način borbe 24.77% (802 glasova)

Evo ?to na?i ?itatelji misle o prekidu utakmice protiv ?e?ke > Slobodna Dalmacija

- - - Aktualisiert - - -

was brabbelst du hier eigentlich für eine scheiße zusammen? damit kannst du doch nicht rechtfertigen, dass einem ivan perišić terrorböller an den kopf geschmissen werden.

Nicht, dass du noch Sputniknews abgeworben wirst.

Das waren auch nicht rechts- oder linksradikale... Und ich befürworte das überhaupt nicht, wie auch sonst keiner- in diesem Fall.

Lustig ist nur, dass die Sachen immer gepusht werden, wenn es Split betrifft.

Evo ?to na?i ?itatelji misle o prekidu utakmice protiv ?e?ke > Slobodna Dalmacija

- - - Aktualisiert - - -

Nicht, dass du noch Sputniknews abgeworben wirst.
Ich meinte nicht die sondern dich. Und natürlich befürwortest du das, mit deinen dummen Aussagen ständig.
Nirgends verurteilst du das, nur dummes Gelaber von wegen die anderen sind auch böse und alle haben was gegen Split bla bla

Man kann so eine kranke Aktion mit nichts, aber auch gar nichts rechtfertigen, da kannst du noch so viel dummes Zeug erzählen.
Und wie bereits gesagt, was ist erreicht worden? Weniger als gar nichts, ausser Menschen in GEfahr zu bringen und Kindern auf den Tribünen den Schock ihres Lebens zu bereiten

Ajde ne seri, boga ti dragog. Ti kao ides na svaku tekmu neke jebene nase ekipe....samo ponavljavs neke bezvezne price.
Jesi corav ili nisi vido da je najmanje pola govana bilo iz splita?
Eto im dole pa neka rade sta hoce, nek idu kod mamica, nek se jebu medusobno, boli me kurac
Zvucis ko ona govna teroristicka sto za WTC isto govore....nismo imali druge mogucnosti da pokazemo svijetu...??? Ma mrs

Nego reci ti meni, sta su ta govno sada napravili za taj jebeni nogomet u HNL?
Sta su postigli protiv mamica ili sukera?
Da ti ja kazem? picku materinu su postigli, bas nista, manje nego nista
I da, da ta govna zatvore po koje godinu, vidio bi ko bi se iduci puta usudio praviti pizdarije

I mozes mi sigurno rec da su ovi decki sa slika bacali ? Jel mozes ?
Bio si tamo ? Vidio si baklju u rukama ? Jel jesi ?
Barem gledam utakmice, kolko god losi da bili. Ne idem na svaku, idem na svaku na koju stignem, ali siguran sam da sam ih vise od tebe vidio.

Jesi ti tolko glup da usporedujes deset baklji na terenu sa WTC ?
Mislis da nije bilo legalnih pokusaja ?
Vec 4 mjeseca novi zakon o sportu je doveden, HNS vec 4 mjeseca krsi taj isti zakon, jarane.
Bilo je protesta na rivi, u Zagrebu, svi mirni, "ne-teroristicni".
Ali nista, celnici HNS-a i ministar dalje krse zakon. Ali nitko nista. Od njih se ne traze imena, nema shit-storma na fejsu.

"Stoga se covjek onda stvarno pita: jesu li umjesto civiliziranih i pitomih u pravu bili - divlji i huligani ?
Bi li nogometnim navijacima bilo ucinkovitije da su svoj problem "rjesavali" onako kako ne volimo -
bokserima, pajserima i palezom ? I tko moze biti licemjer da im progovori kad drugi put,
za tri ili sest mjeseci, to doista i naprave ?

Sto cemo im, naime, tada reci ? Da nije tako red i nacin ?
Da treba polako, legalisticki, "kroz institucije" ?
Dajte, nemojmo se saliti."

- - - Aktualisiert - - -

Frustration bringt schlimme Taten mit sich...

Zurück
Oben