Aviator
Teo Care
Tema je uvodjenje cirilice u Vukovaru, a ovdje se opet vracamo na drugi svijetski rat.
Kad tacno gledas onda i pre prvi
Tema je uvodjenje cirilice u Vukovaru, a ovdje se opet vracamo na drugi svijetski rat.
pustim vodu, da govna odu?
ko će tolika govna bradata pustit kroz šolju jeeebote.
Ma jok majstore...brinem se malo..ipak tolko seres da ti papir vec viri iz usta pa... jebiga..hteo da ti pomognem
salko_dinamitaš;3610191 schrieb:toliko mlako, dragi moj panju, da sam bukvalno ostao bez reči.
poklopio si me neograničenom količinom lošeg humora. sramoto srpska, sramoto roda svoga. ako ništa drugo, barem ste smešni. valjda si ti ta iznimka u pravilu.
uffff... pa nemoj tako majstore...mislim ja da ti pomognem a ti...nije lepo...ipak ste vi kulturan narod
Entschulidge...aber leider spielen einige hier den Freizeit Helden....je nach Bedarf werden die Knochen Lazars poliert oder der Draza Bart gekrault.....,was sicherlich nicht Förderlich ist für eine Zukunft der Serben ausserhalb Serbiens.
Ovoliku kontradiktornost dugo nisam videla, dok sam za neke cetnikusa za druge sam srbomrzac.
Za mene licno cirilica nema bas nikakvog, niti sentimentalnog znacaja. Al ima ljudi kojima to nesto znaci. Da sam ja srpkinja u Hrvatskoj bilo bi mi bitno da imam leba za mene i moju porodicu, da imam radno mesto etc. A ne dal ce moja deca da uce cirilicu ili dal ce onih 6 turista iz Srbije koji godisnje dolaze u moje selo/grad da procitaju ime grada/sela na cirilici, jerbo aman - latinicu ne znaju, zabole me levi guz. Da prostite.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen