A ko je vas nagovorio zajedno sa hrvatima da pocnete pokolj srba?
Ko je vas nagovorio napadati kolone JNA i poubivati mlade vojnike
Ko je vas nagovorio doneti Vehabije po Bosni?
Ko je vas nagovorio poklat 3000 civila oko Srebrenice?
Nesekiraj se ti za mene zapalicu ja cvecu za sve zrtve a ne ko ti samo za tvoje...
Vas problem je - i to vas mora da grdno boli - sto imate pecat za cinjenicu, da ste zapalili balkan i da ste pocinitelj za sve ove ratove ranije proslosti
Ko je vrsio pokolj srba skupa sa hrvatima?
Ponovo drobis!
A poznato je citavom svijetu KO je poceo sa ovim sranjem i odakle je puhao vijetar, koji je najavljivao rat - prvo u Sloveniji, pa u Hrvatskoj, pa zatim u Bosni i Hercegovini - samo kako izgleda vama je ta cinjenica nekako ispala iz mozga, ha?
Napadanje kolone mladih vojnika JNA?
Ma jasta ... JNA koja je izdala ime i svrhu jedne, nekad casne Armije, ciji pripadnik sam ja sam bio - jedne sad "takozvane JNA" koja se je dala da ubija one makle i sinove, koje su tu armiju nekad cinile - no mercy od mene za takve zrtve, koje se nemogu brojati u red zrtava - vec su oni mladi ljudi prave i iskrene zrtve, koji su izgubili zivota kao u podmuklim u kukvicim granatiranjem Tuzle.
Vehabije po Bosni?
Haha ... e mora da su vam pune gace tih vehabija - no comment ...
3000 poklanih civila oko srebrenice?
lazi dalje - sram te bilo.
Jebiga sad - nisam vam ja utucavao godinama u glavu, da su svi ne-srbi djavoli koji treba iskorjenuti sa svete srpske zemlje - to se sami sebi dopustili vjerovati ... kao stu su njemci vjerovali Hitleru i s time postali Tätervolk ... samo uz razliku, sto su njemci naucili svoju lekciju i priznali svoju ulogu - i sve dok vi ne uradite isti potez i sami se ne oslobotite tog peceta, koji imate, imate samo moj prezir - ne mrznju ... nego prezir.