N
Nik
Guest
S'të kuptoj. Çfarë ke shkruar?Maple Walnut Classicos Eis
S'të kuptoj. Çfarë ke shkruar?Maple Walnut Classicos Eis
S'të kuptoj. Çfarë ke shkruar?
Pse s'ma shpjegon në gjuhën shqipe? Shqiptarët këtu, më duken sikur kanë frikë të shkruajnë shqip.Google.ch
Pse s'ma shpjegon në gjuhën shqipe? Shqiptarët këtu, më duken sikur kanë frikë të shkruajnë shqip.
[...]Pra, mallkue njai bir Shqyptari,
qi këtë gjuhë të Perëndis',
trashigim, që na la i Pari,
trashigim s'ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n'gjuhë t'huej, kur s'asht nevoja,
flet e t'veten e lèn mbas dore.[...]
Turp t'i vijë, sepse e kemi gjuhën më të bukur në botë, qoftë gjuhë letrare, qoftë dialekt!Shqiptarët zakonisht janë bythqim e mundohen m'e evitu gjuhën e tyne tuj mendu se është me ma pak vlerë se gjuhët e huaja. Ose mendojnë se duken ma 'cool' e ma të edukun kur e përdorin ndonjë gjuhë të huaj.
Turp t'i vijë, sepse e kemi gjuhën më të bukur në botë, qoftë gjuhë letrare, qoftë dialekt!
Zoti e bekoftë shqiptarinë!Mbi të githa e kemi gjuhën ndër më të vjetrën në kontinent, kështu që e kem amanet ta ruajmë e ta trashëgojmë
Trileqe me ni boz tradicionale
Zoti e bekoftë shqiptarinë!
O Flo, mos e tepëro tani, sepse është vetëm bukë me qumësht.OMFG! Trileqe heren e fundit ne RKS i kom hânger tri copa perniherë, s'ka sen që ta then ma shumë se trilqja
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen