G
Gast829627
Guest
95 prekomandu u 5. bat 1. N.G. brigade u srpskoj kostajnici..
1.brigada novog grada....
Legija schrieb:vojska republike srpske...ende 94 -95
Legija schrieb:95 prekomandu u 5. bat 1. N.G. brigade u srpskoj kostajnici..
Strela schrieb:Legija schrieb:vojska republike srpske...ende 94 -95
Brate, ti si pravi rat dozivio. Kako ti je bilo?
Strela schrieb:Legija schrieb:95 prekomandu u 5. bat 1. N.G. brigade u srpskoj kostajnici..
Ich kenne mich leider mit der alten Struktur und den Einheiten der RS nicht so gut aus. Wurdest Du gezogen oder bis Du freiwllig im Krieg hin?
Legija schrieb:nisam ga dozivijo...bio sam uvek u sigurnim mestima...jeste da je pala krajiska kostajnica u to vreme ...rovove su se iskopali na obali une i most se digo u vazduh ...bilo je pucnajve ali nista ozbiljno...veliki je strah bio posto komanda je trazila povlacene do rijeke vrbasa...ali nasi nisu tome pristali i digli su mostove na uni u vazduh i docekali su oluju....jebeno je bilo krajem 94 na suvoj medji kod krupe..ali nikad dusmana nisam video nit metak na nejga opalijo ..zato je bila vojna policija iz novog grada..oni su bili specialci za to....mi smo pogotovo iz dijaspore bili moze se reci na sigurnom.....
Strela schrieb:Legija schrieb:nisam ga dozivijo...bio sam uvek u sigurnim mestima...jeste da je pala krajiska kostajnica u to vreme ...rovove su se iskopali na obali une i most se digo u vazduh ...bilo je pucnajve ali nista ozbiljno...veliki je strah bio posto komanda je trazila povlacene do rijeke vrbasa...ali nasi nisu tome pristali i digli su mostove na uni u vazduh i docekali su oluju....jebeno je bilo krajem 94 na suvoj medji kod krupe..ali nikad dusmana nisam video nit metak na nejga opalijo ..zato je bila vojna policija iz novog grada..oni su bili specialci za to....mi smo pogotovo iz dijaspore bili moze se reci na sigurnom.....
Habt ihr Unterstützung von uns gehabt oder haben wir tatsächlich das Embargo zur RS eingehalten?
Legija schrieb:freiwillig....wir sind mit 5 bussen aus düsseldorf...bei der orthodoxen kirche los gefahren....es waren auch frauen dabei die sich freiwillig meldeten ...man wollte sie nicht mit nehmen ..aber dann tat man es doch......aus duisburg köln essen moers mönchengladbach und komplett ruhrpott haben sich viele freiwillig gemeldet ....auch aus bayern und andern gebieten deutschland östereichs sind viele buisse mit freiwilligen runter..........
Legija schrieb:bin jetzt weg brate wünsch dir ne gute nacht.....i pomoz bog
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen