Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wer kennt hier jemanden persönlich?

• Ersteller Ersteller Lucky Luke
  • Erstellt am Erstellt am
Panter schrieb:
Secondos schrieb:
pickica a? a duvas se kao da si prosao od vietnama do iraka!! :lol:

ako se neko pali na vojsku i ima zainteresovanja i malo znanja, i samo sto je jos nije sluzio.... znaci da je picka? i gde je duvanje ako pogodim u kojoj brigadi je covek bio? odjebi debilcino kretena!

i kod nas bile takve srbende kao sto si ti - i mogu ti reci, da nisu dobro prosli!! ok neznam te licno, ali nauci dobro cirilicu i da baratas srpski! 8) imam par primera oko toga, ali me mrzi pisati...
a za pokusaj uvrede, jos si zelen pa ti oprastam. :wink:

Secondos schrieb:
i kod nas bile takve srbende kao sto si ti - i mogu ti reci, da nisu dobro prosli!! ok neznam te licno, ali nauci dobro cirilicu i da baratas srpski! 8) imam par primera oko toga, ali me mrzi pisati...
a za pokusaj uvrede, jos si zelen pa ti oprastam. :wink:

у праву си, можда сам те и погрешно схватио, по томе шта си ми хтео да кажеш... али боље зелен, него убуђављен :mrgreen: ... и како видиш знам ћирилицу писати и читати..то ми је најмањи проблем. :wink: где си ти служио?

Panter schrieb:
у праву си, можда сам те и погрешно схватио, по томе шта си ми хтео да кажеш... али боље зелен, него убуђављен :mrgreen: ... и како видиш знам ћирилицу писати и читати..то ми је најмањи проблем. :wink: где си ти служио?

Du wirst es brauchen :wink: Geh nicht als Wehrpflichtiger hin. Entweder Berufssoldat oder gar nicht. Für Wehrpflichtige ist es reine Zeitverschwendung und nur Schikane, billige Putz und Reinigungskolonen.

Ich kenne Ivo2, Cobra, Bambi, Babsi, Sesar persönlich.

Legija kenn ich vom Gayclub

Liiiina kenne ich vom sehen. Hab sie mal in ner albanischen Disco gesehen und sie von hinten heimlich angetanzt ohne dass
sie es bemerkt hat bis die Türsteher mich rausgeschmissen haben.

Zurück
Oben