Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Friedliche Feiertage, egal was Ihr feiert, wünscht Euch
    Euer Balkanforum-Team

Wirtschaft Albaniens - Ekonomia e Shqipërisë - Economy of Albania

• Ersteller Ersteller Bloody
  • Erstellt am Erstellt am
doch doch gelesen ja luigji und ich weiss nicht was du willst

der haufen scheisse ist eigentlich auf den vogel dem der artikel gewidmet ist gerichtet

du willst mir doch nicht mit so sachen kommen das ich sowas gut finde oder? ich bin patriot das solltest du wissen auch wenn kosovoalbaner und ich nicht immer einer meinung hier waren,

Häufen sich doch die Vorfälle in letzter Zeit, erst die LAOS Partei mit ihren Forderungen und jetzt noch dieser Typ.... frag mich ob diese Leute nicht andere sachen zu tun haben.

Shumica e ktyne pisav, Shqiptar jan.
Teksti i pare qe e kam postu per LAOS, disa Emra (nese jo shumica) n'fund t'artikullit jan Emra Shqiptar. Sikur edhe te ky i fundit "Gioslekas"^^
Kjo esht cka po m'qudit me shum, qe Shqiptart e shesin Kombesin per pare...

BSH: Punësimi vijon rritjen, të punësuarit më të shumtë në sektorin privat
Banka%20e%20Shqiperise_1_5.jpg

Punësimi vijon rritjen me tre mijë njësi, ku numrin më të madh të të punësuarve e regjistron sektori privat.

Numri i të papunëve ka shkuar në rënie me dy mijë njësi, ndërsa paga mesatare mujore është rritur me 2,700 lekë.

Janë këto shifrat e fundit të publikuara nga Banka e Shqipërisë, në një raport të saj mbi punësimin, papunësinë dhe pagat.

Raporti statistikor mbështetet në të dhënat e INSTAT, duke iu referuar periudhës janar 2010- qershor 2011.

Quelle: http://www.tvklan.al/lajmi.php?id=18618

ose ki emër ne Partien LAOS Paul Markaqis :D
manipulim osht kje xho, duhet te jen false.

Qysh po menon?
Kta jan thjesht "Grek" me prejardhje Shqiptare, qe duhet me jav qi robt...

Këtë vit Shqipërinë e vizituan më shumë turistë

Në tre muajt e sezonit turistik veror në Shqipëri kanë hyrë rreth 1.6 milionë shtetas të huaj, kryesisht për turizëm. E krahasuar me verën e vitit 2010, këtë vit Shqipërinë e kanë vizituar 100 mijë turistë më shumë.

Për të njëjtën periudhë nga pasaportat biometrike kanë përfituar 200 mijë shqiptarë më shumë nga viti i kaluar, të cilët kanë dalë për turizëm apo për të takuar të afërmit emigrantë.

Në total, në sportelet e pikave të kalimit kufitar janë përpunuar mbi 5.3 milionë shtetas.

Ky fillim vjeshte i ngrohtë dhe i qëndrueshëm, ka ndikuar që në pikat e kalimit kufitar të ruhet i njëjti fluks lëvizjesh.

Në tetë muajt e vitit 2011 në pikat e kalimit kufitar kanë kaluar 11.8 milionë shtetas, ose 300 mijë më pak se në 12 muajt e vitit të kaluar.

Rritja e fluksit të kalimeve i atribuohet liberalizimit të vizave më vendet Shengen dhe shtimit të numrit të turistëve apo emigrantëve që kthehen për të kaluar pushime apo festa në atdhe.

Bota Sot » Kt vit Shqiprin e vizituan m shum turist

Zurück
Oben