Ti si me prozvala kroz ovo pisanje:
Posto ti je citanje slabija tacka, moram ti sve crtati. Nisam rekao da si klinka ili se osvrnuo na tvoje pamcenje, vec sam dao odgovor na ono tvoje brbljanje uvezi onog "zlatnog vrijemena", u zemlji dje je svakodnevno teklo med i mljeko. Tvoj licni zivot me uopste nezanima, neznam odakle ti ove gluposti? Tvoje (ne)znanje si pokazala u onoj temi, gdje je bila rasprava o Kapetanu Draganu, dje mi jos nisi dala odgovor.
Odgovora ovoga puta isto necu dobiti, posto ga nemas.
Ja mislim (i koliko pamtim i od moje familije) da je dosta veliki deo naroda za vreme Jugoslavije bolje ziveo nego danas. Dali ti sada delis moje misljenje ili ne, to mene bas briga. U mom drustvu ne postoji ni jedna osoba, koja misli da je danasnja situacija bolje nego za vreme Tita. Zasto? Pa mozda zatosto ja kao dete nikad nisam razmislila odakle je neko, dali je hrvat ili srbin. Meni su svi ljudi bili isti: Jugosloveni. Sad postoje naravno i ljudi kao ti ili Zagorac, koje uzivaju u tom danasnjom sistemu, gde se svaki kraj bivse Jugoslavije krpi od kraja na kraj, gde je Srbija kao drzava vec par puta bila blizu dna, gde osobe kao Thaci mogu da rade sta hocu, itd. I divite se vi svi sa vasim drzavama: Zivela Srbija, zivela Hrvatska, itd. Ja mogu samo da vas zalim.
Naravno da nije tada sve bilo med i mleko. Niko nije ni rekao to. Sve sto znam je: moji tada -za vreme Tita- nisu patili toliko kao sto su patili za vreme Milosevica ili cak Tadica. To je veoma jasno i kratko, i -zamisli- zato mi i netreba nikakvo znanje velike Srpske historije :roll:
Zasto u ovom drugom Threadu nisi dobio odgovor? Pa veoma prosto: ne zelim da se zakacim s ljudima, koje ocigledno ne dozvoljavaju druge misljenje pored to svoje misljenje. To je jedna mana, koju mozes da pokazes u Srbija-Forum, jer tamo neces nikad cuti od Srbina, da ne deli tvoje misljenje. Ja bar mislim: ako taj covek treba da ide na sud, neka ide. A sta sad ja da se svadjam sa nekom osobom kao sto si ti, samo zatosto ti ne kapiras moje misljenje? Sto bi troslia svoje vreme stime? Gluposti.
Zbog toga: mani me vise sa ovom tvojom filosofijom i vrati se u Srbija-Forum, gde se peva po ceo dan kako je prelepa Srbija i kako je ta zemlja jedina drzava na balkanu bez mana i kriminala :roll: