Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

kozarcino von wo hasst du diese info?
hab ich mal gelesen als ich in BIH war in irgendsoeiner zeitung.
pandza könnte aber locker in der kroatischen u21 spielen, man hat ja gesehn das petar jelic denen sogar ein tor reingehauen hat :help:

naja normalerweise entscheiden sich die serben und kroaten erst für BIH zu spielen, wenn sie schon 26 jahre alt sind, weil sie vorher schon die hoffnung hatten für serbien oder kroatien zu spielen. und pandza dagegen hat sich mit 20 jahren vielleicht auch schon früher, entschieden für BIH zu spielen. das potenzial in einer guten liga oder in der kroatischen NM später mal zu spielen hätte er.

Hoffentlich wird Pjanic berufen, bevor ihn eine andere NM sich schnappt....

Der Fehler wurde ja schon mal bei Zlatan Ibrahimovic begangen...

oš jedan Ibrahimović u nizu?

Ajdin Perviz je vjerojatno nepoznato ime većini zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. No, to ne znači da će tako biti u bližoj budućnosti, jer Ajdinu je tek 15 godine.

Svi znamo koliko je igrača podrijetlom iz Bosne i Hercegovine zaigralo za druge reprezentacije. Popis je toliko dugačak da se ne isplati nabrajati, a hoće li Perviz biti još jedan u nizu pokazat će vrijeme…

Ajdin ima 15 godina i član je FC Vaduza i reprezentativac Lihtenštajna.

Od kada igraš za reprezentaciju Lihtenštajna, i dali imaš još kakvih kontakata vezanih za neke reprezentacije?

Igram za Lihtenštajn već godinu dana, od kad sam došao u svoj novi klub FC Vaduz, a nemam kontakta sa nikakvim drugim reprezentacijama, kaže Ajdin na početku razgovora dodajući da ga do sada nisu kontaktirali iz NS BiH.

Dali postoji neka druga reprezentacija za koju bi volio igrati, a da to nije BiH?

Ne postoji. U srcu mi je BiH.

Kao i brojni njegovi vršnjaci Ajdinu je san zaigrati za neki veći europski klub…

Želio bih zaigrati za neki jaci klub u Europi. Naravno, i za našu reprezentaciju, kaže Ajdin dodajući da se najbolje snalazi u napadi i na sredini terena.

Kako stoji tvoja sadašnja ekipa na tablici?

Na tablici smo trenutno peti ali mislim da neće ostati tako. Mislim da smo dovoljno sposobni da izborimo bolju poziciju od sadašnje na kojoj se nalazimo.

Čini se da je našim nogometašima lakše zaigrati za Švicarsku, Norvešku, Švedsku…, već za Bosnu i Hercegovinu. Vjeruješ li da bi ti mogao zaigrati za BiH?

Cilj mi je zaigrati za našu reprezentaciju. Kada to ostvarim moći ću s ponosom ustvrditi da sam postigao jedan od ciljeva zbog kojega živim. Ne zanimaju me druge reprezentacije. Ako ne budem igrao za BiH neću ni za koga. - odlučan je Ajdin.

Zurück
Oben