Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zvezde Granda - Welche Sängerin taugt?

was sind dieseee pinkoveee zvezdeee....des kenn i gaar ned...bzw jesam cula aber soo interessieren bzw schaueeen tu i ned....

was sind dieseee pinkoveee zvezdeee....des kenn i gaar ned...bzw jesam cula aber soo interessieren bzw schaueeen tu i ned....
Konkurrenz mit Jury Haris Dzinovic, Ceca, Bora Đorđević, Miroslav Ilic und glaube noch jemand, kenne aber den Ablauf nicht weil ich es nicht gucke, ein "zvezde granda" pro Woche reicht mir :-)

- - - Aktualisiert - - -

SEMIR moraaaaaa pobjediti......sonst lauf ich amok :-)

Misliš Semira ... ovo je Thread za "Sängerin" bona

SEMIR moraaaaaa pobjediti......sonst lauf ich amok :-)

paa et valjdaa je ispaooo....bio bolestaaan oder so....ali ide u baraaz....ich finde haris berkoviiic auch sooo toll :77:

Konkurrenz mit Jury Haris Dzinovic, Ceca, Bora Đorđević, Miroslav Ilic und glaube noch jemand, kenne aber den Ablauf nicht weil ich es nicht gucke, ein "zvezde granda" pro Woche reicht mir :-)

asoo...Ceca...allein zbog njeee ne bih gledalaaaa :lol:

ok, jetzt ist erstmal soweit klar: Armin sollte einen Vertrag unterschreiben und hat abgelehnt, was offenbar automatisch das Aus für ihn bedeutete und die Löschung aller offiziellen clips bei YT. Hier sein statement dazu:

Armin Bijedić je i pored prolaska u šesti krug napustio takmičenje Zvezde Granda. To je poprilično iznenadilo sve gledaoce Zvezda Granda, jer je Armin važio za favorita za pobjedu. On je odluku o napuštanju donio sam, a iako su pojedini mediji pisali kako je došlo do sukoba sa direktorom Granda Sašom Popovićem, Armin je u znak dosadašnje odlične saradnje sa Ekskluziva.ba portalom ekskluzivno za nas otkrio o čemu se zaista radi.

...

- ``Ovim putem sve moje prijatelje, fanove, kolege i sve koji su me podržavali i pratili za vrijeme mog takmičenja u Zvezdama Granda obavještavam i potvrđujem ono što se pisalo proteklih dana, a to je da više nisam učesnik pomenutog takmičenja. Direktno sam prošao u šesti krug, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji nisam želio da potpišem. Razlozi mog nepotpisivanja su lične prirode.

Nije tačno da sam došao u konflikt sa gospodinom Sašom Popovićem, niti bilo s kim drugim iz Grand Produkcije kako se navodilo u pojedinim medijima. S obzirom da nisam potpisao ugovor, izgubio sam pravo na dalje takmičenje. Također, želio bih da zahvalim Grand televiziji, Grand produkciji, a posebno gospodinu Saši Popoviću na pruženoj prilici, odvojenom vremenu i razumijevanju.

Ja ću da nastavim sa svojim radom, da se trudim i borim za svoju karijeru, prvenstveno zbog ljudi koji prate moj rad i koji vole ono što ja radim. O mojim nastupima ćete biti blagovremeno obaviješteni``, rekao je Armin Bijedić za Ekskluziva.ba portal.

Es wird gemutmaßt, der Vertrag sollte über 9 Jahre gehen und das sei ihm zu lange gewesen ... wer weiß, er jedenfalls hat das nicht konkret begründet.

Zurück
Oben