Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

De Biasi hat den Spielern, welche sich für Kosovo entschieden haben ein Ultimatum bis zum 3 März gesetzt, entweder Kosovo oder Albanien.

Kosova – Haiti, ekskluzivisht në RTK

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Radiotelevizioni i Kosovës e ka siguruar të drejtën e transmetimit ekskluziv të ndeshjes së parë miqësore ndërkombëtare të Përfaqësueses së Kosovës në futboll.

RTK do ta bëjë transmetimin e drejtpërdrejt të ndeshjes ndërmjet Kosovës dhe Haitit, e cila zhvillohet, të mërkurën, më 5 mars, në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë, në orën 15:00 dhe atë në të dyja rrjetet, tokësor dhe satelitor. Kësisoj, RTK edhe një herë përmbush misionin e saj për publikun dhe iu ofron mundësinë bashkatdhetarëve kudo që jetojnë që t’i përjetojnë emocionet që do të dhurojë ndeshja historike kundër Haitit.

© RTKLIVE.com

:thumbup:

Wer den Kanal mit seinem Digital-Receiver suchen möchte:

Eutelsat W2 16 degrees East
Frequency: 12633
Polarity: Vertical
FEC: 1/2
Symbl Rate: 4.883​

Anhänge

Zuletzt bearbeitet:

Radiotelevizioni i Kosovës e ka siguruar të drejtën e transmetimit ekskluziv të ndeshjes së parë miqësore ndërkombëtare të Përfaqësueses së Kosovës në futboll.

RTK do ta bëjë transmetimin e drejtpërdrejt të ndeshjes ndërmjet Kosovës dhe Haitit, e cila zhvillohet, të mërkurën, më 5 mars, në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë, në orën 15:00 dhe atë në të dyja rrjetet, tokësor dhe satelitor. Kësisoj, RTK edhe një herë përmbush misionin e saj për publikun dhe iu ofron mundësinë bashkatdhetarëve kudo që jetojnë që t’i përjetojnë emocionet që do të dhurojë ndeshja historike kundër Haitit.

© RTKLIVE.com

Geil, werde ich mir auf jedenfall geben wenn ich die Zeit finde.
Ist die Liste endlich draussen?

© RTKLIVE.com

Sehr guf, tvsh satelitor sollte sich von rtk ne scheibe abschneiden. Und die spiele der kombetarja übertragen.

[h=1]Salihu konfirmon për Daily Star: Januzaj nuk vjen[/h]
20140227082339779646.jpg
- 2014-02-27 08:23:14 Është vetë sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu që më në fund e pranon lajmin e publikuar së pari ekskluzivisht në KTV kohë më parë: Adnan Januzaj nuk vjen dot në Kosovë për ndeshjen e 5 marsit. Zyrtari i lartë i Federatës ia ka konfirmuar lajmin tabloidit anglez, Daily Star.
“Jo, nuk kemi asnjë shpresë për këtë ndeshje”, ka thënë ai.
FFK-ja dështoi të takojë babanë e lojtarit, duke u kufizuar në thirrje publike që mesfushori i talentuar të bëjë paraqitje simbolike në ndeshjen me Haitin.
Por, si zakonisht familja e tij ka thënë që është herët për të zgjedhur cilëndo kombëtare dhe se fokusi do të mbetet tek skuadra e Manchester United.

Zurück
Oben