Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

Mesfushori i Volfsburgut, Elvis Rexhbecaj ka zgjedhur të përfaqësojë Kosovën. Edhe pse i rritur jashtë, 20-vjeçari nuk e harroi vendlindjen e tij. Djaloshi nga Prizreni është pjesë e skuadrës gjermane, Volfsburg prej vitit 2010 dhe ka luajtur 4 ndeshje me ekipin e parë.

Valon Berisha është duke vuajtur pasojat e një lëndimi dhe nuk do të mund të luajë edhe katër javë. Leart Paçarada është lënduar në ndeshjen e fundit me skuadrën e tij në kampionatin gjerman, ndërsa Bersant Celina ka probleme shëndetësore dhe nuk ka luajtur as për skuadrën e tij në ndeshjet e fundit”, ka shtuar Shala.

Është anuluar miqësorja e Kosovës me Bregun e Fildishtë, e planifikuar që të zhvillohej në Zvicër më 3 qershor.
Lajmin e ka konfirmuar për Kohën Ditore, Federata e Futbollit të Kosovës që ka thënë se anulimi është bërë për shkak të problemeve të brendshme të Bregut të Fildishtë.

Megjithatë, Kosova nuk do të mbetet pa miqësore atë ditë. FFK ka konfirmuar se Kosova do të përballet me Kongon ose Moldavinë.

Ja er versucht spielen zu lassen nicht wie bunjaki einfach mit hohen bällen das mittelfeld überbrücken obwohl man ein extrem technisch starkes mittelfeld hat aber man sollte das spiel jetzt auch nicht wirklich überbewerten

Ein wirklich demotiviertes albanien die jungs haben geglaubt die gewinnen das im vorbeigehen plus mit vielen ausfällen wie xhaka abrashi ajdarovic kace balliu

Ist noch zeit bis zu den wichtigen punktspielen

Zurück
Oben