Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

Loret Sadikut s’i pritet që të luaj për Kosovën

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Loret Sadiku është duke e pritur me padurim që ta veshë fanellën e përfaqësueses së Kosovës. Ai ka thënë se kjo është diçka e madhe për të. Por, mbrojtësi i Helsingborgut ka paralajmëruar se pas ndeshjes me Haitit do të vazhdoj të luajë për Kombëtaren shqiptare.

Loret Sadiku ka bërë çmos që të ta përfaqësoj Kosovën në ndeshjen e parë historike, kundër Haiti, e cila do të zhvillohet me 5 mars në Mitrovicë.

Mbrojtësi i Helsingborgut ka kërkuar nga Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) që mos ta grumbulloj në ndeshjen ndaj Maltës, pasi dëshiron ta realizoj ëndrrën- ta veshë fanellën e Kosovës.

“Kjo është diçka e madhe. Kjo është ndeshja e parë e zyrtare dhe do të thotë jashtëzakonisht shumë. Sikur stadiumi t’i zë 100.000 njerëz atëherë 100.000 do të kishin shkuar”, ka deklaruar Sadiku për portalin suedez Helsingborgs Dagblad.

”Unë vij nga atje, dhe sigurisht kjo është diçka shumë e madhe për mua dhe familjen”, ka deklaruar Sadiku, i cili ka qenë në kontakte të vazhdueshme me Albert Bunjakun.

Sadiku më herët ka luajtur me ekipin U-21 të Suedisë. Por, vitin e kaluar morri vendim që ta refuzoi Suedinë dhe t;i bashkohet Kombëtares shqiptare. Ai ka paralajmëruar se pas ndeshjes me Haitit do të vazhdoj të luajë për ekipin kuqezi.

“Ajo që qëndron në mes Shqipërisë dhe Kosovës, unë e kam menduar shumë, dhe unë nuk mund të heqë dorë nga Kombëtarja Shqiptare, pasi kam sakrifikuar shumë për të qenë pjesë e Kombëtares së Shqipërisë, kam refuzuar edhe Përfaqësuesen Suedeze, për këtë”, tha ai.

“Mos harroni kam gjak shqiptari, dhe jam shqiptar dhe asnjëherë nuk më ka shkuar mendja t’a lë Kombëtaren Shqiptare. Mirëpo në lojëra të tilla miqësore të Përfaqësueses së Kosovës në marrëveshje me Federatën Shqiptare të Futbollit, do t’ju kërkojë që të jem pjesë e Kosovës dhe asgjë më shumë”, theksoi ai.

Përveç Sadikut, pjesë e Kosovës memars do të jetë edhe Ardian Gashi, shoku i Loretit te skuadra e Helsingborgut.“Është më e lehtë për të luajtur me dikë që e njeh, por ne nuk jemi ne dijeni se kush do luaj”, ka përfunduar ai.

Express/SportALB

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Hahaha du Vollidiot tut dir

- - - Aktualisiert - - -

Une fmi ..?? Ich gebe dir meine Adresse kannst mich besuchen kommen dann werdn wir mal sehen wer hier fmi is und wer nicht pidh mashkell
Ihr kommt ja beide aus Gjakova glaube ich.....Trefft euch dort... Ich bin Schiri Treffpunkt "Lama Drruve"

- - - Aktualisiert - - -

ihr katholiken denkt das ihr so krass seid, aber euch muss man aus kosova und albanien vertreiben wie hunde
Ja hangsh Karin ti krejt Katalikve!

wo sind jetzt die heuchler wo sagten schon klar das die nicht für albanien spielen te ata rebelat bla bla bla die wollen doch geld das man für die spielt , jetzt haben diese leute für kosovooo aufzulaufen so wie sie es ja immer angekünigt haben !! und wieso wollen die jetzt nicht mehr ?!?!?!

wo sind jetzt die heuchler wo sagten schon klar das die nicht für albanien spielen te ata rebelat bla bla bla die wollen doch geld das man für die spielt , jetzt haben diese leute für kosovooo aufzulaufen so wie sie es ja immer angekünigt haben !! und wieso wollen die jetzt nicht mehr ?!?!?!

Heul mal nicht so rum. Verfolgst du eigentlich den Thread oder die News oder suchst du dir nur irgendetwas negatives, um es dann hier zu posten? Spieler, die für andere NM spielen, wurden nicht eingeladen und man hat auch nicht vor sie für Freundschaftsspiele einzuladen, da sie den Spielern so nicht mehr bieten können und die Spieler es besser haben, wenn sie bis zum FIFA-Eintritt Kosovos an großen Turnieren und Qualifikationen spielen können. Auch Spieler, wie Xherdan Shaqiri, haben sich dazu noch neutral geäußert und sagten, dass sie sich entscheiden werden, wenn Kosovo in die FIFA aufgenommen wird. Schreib dir das endlich hinter deine Ohren, danke.

Ist das Stadion ausverkauft ?

Shitje rekord e biletave për Kosovë – Haiti

timthumb.php

Nuk mbahet mend kur herën e fundit një ndeshje futbolli ishte pritur me kaq interesim të madh në Kosovë se sa kjo që pritet të zhvillohet të mërkurën me 5 mars ndërmjet Kosovës dhe Haitit në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Mbase që nga koha kur Prishtina bënte kërdinë në ligën jugosllave dhe stadium i qytetit stër-mbushej me njerëz.

Qysh në ditën e parë që biletat dolën në shitje për këtë ndeshje, në disa qytete të Kosovës brenda pak orësh janë shitur të gjitha biletat.

DSCN2902-1393698006.JPG

Nga Mitrovica, Gjilani e Peja vijnë lajmet se të gjitha biletat janë shitur ndërsa në Prishtinë brenda 5 orëve janë shitur më shumë se gjysma e tyre.

Vetëm në njërën nga pikat e shitjes së këtyre biletave në Prishtinë, afër obeliskut të pavarësisë, “NEWBORN” ka pasur raste kur vetëm një person ka blerë deri në 30 bileta.

https://www.youtube.com/watch?v=SpUAK1VLGxA

Dy të rinj të ardhur nga Mitrovica shpenzuan 150 euro për tu siguruar të gjithë shokëve të tyre biletat për ndeshjen e parë historike ndërkombëtare të Kosovës.

Ndërsa Sedat Shala një ish futbollist morri 10 të tilla pasi që kishte planifikuar që të marrë të gjithë familjen e tij në këtë ndeshje.

DSCN2897-1393698090.JPG

Ajo që ra në sy ishte edhe interesimi i femrave për këtë ndeshje. Egzona, mori dy bileta një për vete dhe një për të dashurin e saj duke i bërë një dhuratë pasi që i dashuri i saj është një adhurues futbolli.

Disa të tjerë, pasi nuk kishin mundur të gjenin bileta në Mitrovicë, kishin ardhur në Prishtinë për tu furnizuar me to. Bileta blinin të gjitha moshat pa dallim.

DSCN2894-1393698044.JPG

Zyrtarisht mësohet se vetëm sot janë shitur gjysma e biletave pra afro 9 mijë copë.Ndërsa nga pikat e shitjes thuhet se nëse vazhdon edhe nesër kështu shitja e tyre, atëherë do të shiten që të gjitha.Biletat kanë kushtuar nga 10, 7 dhe 5 euro.​

DSCN2896-1393698070.JPG

© Zeri.info

Zurück
Oben