Baba Jula
ulice Beograda
hab ich was verpasst,hat adem irgendwelche verbote gefordert??
es war von mir eine rhetorische Frage, im Sinne: Was könnte er fordern....
Pozdrav
Baba
hab ich was verpasst,hat adem irgendwelche verbote gefordert??
Total richtig gehandelt von Mihajlovic, mehr kann man dazu nicht sagen.
A sve bi bilo u redu, da je Adem "pevaooo" na plejbek - ih, tako to pocinje "ko ne pjeva zlo misli", a zavrsava u prebrojavanju krvnih zrnaca i cega sve ne, poznata prica.
Man sollte sich mal vor Augenhalten, das dieser Adem L. in Florenz nach dem Skandalauftritt mit Rossi
in Florenz bei den Fans und im Verein in Ungnade gefallen ist. Und in dieser Siutation steht
Sinisa zu seinem ehemaligen Spieler Adem und holt in in die NM. Er wollte ihn damit aufbauen,
lässt in spielen, in der Startformation, gegen den Weltmeister Spanien ( ein Traum für jeden Spieler )
und der Kleine scheisst drauf, unterschreibt die Regeln und hällt sich nicht dran.... und möchte alle
verarschen.
mal ohne Religion, wie kann man da dieses kleine Arschloch überhaupt verteidigen oder sich wünschen,
das der wiederkommt....
Thema Adem L. durch
Pozdrav
Baba
Iskreno ti kazem, nemozemo sve te stvari gledati kroz neku "crno-bijelu" maglu, svaka medalja ima dvije strane, pa sad i ovaj bezvezni spor. Po mom licnom mislenju (postujem i tvoj i svaki drukciji stav, pa makar bio suprot' mome), FSS se podnio krajnje bahato, jednoumno i na kraju krajeva diskriminisuce. Ako cemo gledati sa ljudske strane, Ljajic kao svaki drugi gradjanin Srbije ima' apsolutno ljudsko i gradjansko pravo, da ne pjeva himnu ako to ne zeli. Mislim da je sasvim dovoljno sto nosi dres nase reprezentacije i na njemu grb Srbije. Ako daje sve od sebe na terenu, cjenicu ga kao sportistu, ako se bori za svoja prava u zivotu, a ne sljepo prihvata ko zna' kakav konformizam i jednoumlje to samo dokazuje, da je normalna individua sa svojim licnim stavovima. Pa nije to vise Titov rezim da moramo prihvacati' te stvari. Ono sto je cinjenica, koju nemoze niko porec', da je nasa himna omanula, ne ulazeci u problem gdje se pominje bog, pola stadiona pjeva verziju gdje se pominje kralj, a pola gdje se ne pominje. Da ne pricamo, da pola naroda ni ne zna svoju himnu, kao ni to da uvijek ubrzaju u pjevanju dok se izvodi. Izmisljamo toplu vodu, bolje da analiziramo da li imamo neku ekipu za kvalifikacije za SP u Brazil.
pa i subotic nije pevao samo mumlao nesta malo haha i nije ga izbacio ...
cuj,
po meni on nije zasluzio poziv iz sportskih razloga, to vec odavno pricam....sad se resio taj "problem"
na ovaj nacin.
Ja sam zadovoljan ; ))
a stvarno ne zelim raspravljati o nasoj himni....
Pozdrav
Baba
Pa sa sportskog aspekta, nije on toliko nezamjenjiv za reprezentaciju, to je tacno. Ali ipak ono sto mene zanima, ako to Ljajicu nije odgovaralo, morao je to odma' da kaze, pa da se vidi zaista razlog i prodiskutuje sa trenerom, mozda bi nesto bilo jasnije, ovako mi ispada, kao da je tek dva minuta prije izlaska na teren doznao o toj tacki, da je prisiljen pjevati himnu. Sve u svemu, primoravati u 21. vijeku bilo koga da mora pjevati himnu, za mene je potpuno deplasirano. Zasto da bilo ko pjeva tu himnu, koju sastavljaju menadzeri tipa Ramadanija ili bilo kog drugog? Nasi igraci odavno nisu igrali za tu "istinsku" Srbiju, vec za menadzere, a tu lezi glavnina naseg problema.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen