Wir sidn alle Kriegsverbrecher[/QUOTE]
Ich nicht !!!
Nö, du bist lediglich eine MAHALUSA !
Und jetzt spam hier nicht rum !
Wir sidn alle Kriegsverbrecher[/QUOTE]
Ich nicht !!!
Nije samo to, ja sam iz jedne generacije koja se jos sijeca juge i sijeca se stanja medju ljudima kad je rat bio.
Tesko cu ja razvit nesto kao poverenje prema drugima. (nisam sigurno jedini)
Respekt, postovanje ljudstva, svoje i tudje religije to sam uvijek imo i uvijek cu imat. I uvijek cu se trudit, da vaspitam svoju dijecu kao sto je mene mater vaspitala... Bez mrznje, nego sa postovanjem prema svima i svacem...
A rijeci su rijeci... ja pokusavam covjeka da ocijenim po njegovom ponasanju... kako postupa prema meni, sta prica, itd... Pretezno se pravim lud i cutim, dam covjeku osijecaj da je pametniji bolji i inteligentiji od mene... tada najlakse citas covjeka kada se opusti......
I po tome ja onda odlucujem dali je taj ok ili ne... a ne po etnickom pitanju...
Ja mislim da sam dosta srao za jedno vece...
Vrijeme polako da se ide u krevet..
ja, ich liebe dich auch....
Ich finde Bosniake klingt schwul, von daher auf jeden Fall Bosnier.
Sagt jmd der sich der SENSIBLE Maestro nennt.
Sagt jmd der sich der SENSIBLE Maestro nennt.
Genies sind oft sensible Menschen.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen