Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnische Kroaten unzufrieden mit ihren Status in der Föderation Bosnien-Herzegowina

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 28870
  • Erstellt am Erstellt am
Hrvati BiH postati će sve veća manjina dok ne padnu na oko 5% BiH. Dok mi razgovarano događa se tihi genocid nad Hrvatima BiH.

ma ja genocid u kraljevini, genocid u bivsoj drzavi, genocid u bih, genocid u croslaviji (rijeci djenerala glasnovica)..kad ce prestati taj genocid nad hrvatima????

ma ja genocid u kraljevini, genocid u bivsoj drzavi, genocid u bih, genocid u croslaviji (rijeci djenerala glasnovica)..kad ce prestati taj genocid nad hrvatima????
Nisam nikada čuo da je netko tvrdio da je bilo genocida u Kraljevini SHS. Što je to konkretno rekao Glasnović? Moramo se ugledati na Židove, Bošnjake Srbe i stalno reklamirati patnju Hrvata. Ne vidim zašto te to tako jebe u mozak. Ostali smiju, jedino Hrvati ne? Ma steraj se.

Postotak Hrvata u BiH je pao na oko 10% (od prijašnjih 15%), i vjerojatno će u slijedećih godina past na 0%. Završiti će kao Hrvati Boke Kotorske i Vojvodine. Događa se faktički genocid.

Nisam nikada čuo da je netko tvrdio da je bilo genocida u Kraljevini SHS. Što je to konkretno rekao Glasnović? Moramo se ugledati na Židove, Bošnjake Srbe i stalno reklamirati patnju Hrvata. Ne vidim zašto te to tako jebe u mozak. Ostali smiju, jedino Hrvati ne? Ma steraj se.

Postotak Hrvata u BiH je pao na oko 10% (od prijašnjih 15%), i vjerojatno će u slijedećih godina past na 0%. Završiti će kao Hrvati Boke Kotorske i Vojvodine. Događa se faktički genocid.

Mirkec drug, Hrvati iz BiH odoše mahom na zapad, Irska, Austrija, Njemačka i slično. Za to im niko nije kriv, ni Bošnjaci ni Srbi nego matica Hrvatska. Dobili su duplo državljanstvo pa zbrisaše jer mogu, i ovi drugi bi ali oni ne mogu. E je li to loše ili dobro ko će to sad znati, za njih je to u svakom slučaju dodatna opcija. Jesi me razumija đava te odnija blentava.

Mirkec drug, Hrvati iz BiH odoše mahom na zapad, Irska, Austrija, Njemačka i slično. Za to im niko nije kriv, ni Bošnjaci ni Srbi nego matica Hrvatska. Dobili su duplo državljanstvo pa zbrisaše jer mogu, i ovi drugi bi ali oni ne mogu. E je li to loše ili dobro ko će to sad znati, za njih je to u svakom slučaju dodatna opcija. Jesi me razumija đava te odnija blentava.
Da, to ne negiram. Hrvatskom vladaju ljevičari i anti-Hrvati koji parazitiraju kao tumor. Rekao bih da im paše ovo stanje jer vjeruju da će tako jednom zauvijek riješiti hrvatsko pitanje u BiH. Ono što bi hr nacionalisti trebali učiniti kada jednom dođu na vlast jest omogućiti hrvatsko državljanstvo svim stanovnicima BiH neovisno o religiji i narodnoj pripadnosti. Imati open borders politiku između RH i BiH tako da se svatko iz BiH može legalno naseliti u EU. Dakle, napraviti isto ono što je Merkelica svojedobno napravila sa Sirijcima. U tome teško bi itko mogao sprječiti RH da donese jedan takav liberalan zakon o državljanstvu jer postoje već presedani unutar EU.

Zurück
Oben