JA KAZEM DA JA I MOJA FAMILIJA NISMO NI CENTA VIDILI NIT IKO KOGA JA ZNAM DOLE OD BOSNASKIH IZBJEGLICA!
zbog cega bi vam trebali dati pare?dobili ste utociste a to besplatno.mozda ne tvoja obitelj,ali vecina tvojih sunarodnjaka
STO ZNAM DA SU VECINOM SVE POMOCI DOLAZILE OD CRVENOG KRIZA I AMERIKE. A NAJ VISE SU NAM NASI IZ INOSTRANSTVA POMOGLI.
kakvo inostranstvo?sta su vam dali?
NISTA MI NISMO DOBILI OD HRVATSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni JA NI MOJA FAMILIJA NIT IKO KOGA JA ZNAM !!!!! DA RAZUMIJES !!!!
onda ih ne poznajes puno.kao sto sam vec rekao dobili ste utociste a usred toga dokumente kako biste se lakse sklonili u inozemstvo
JEDINO SU MI RODJACI DOBILI BATINA OD HRVATA JER SU GLUPI BOSANCI!!
ako su zaista glupi,zasluzili su je.
A nekazem da nema, ali ti meni lijepo nadji te Bosance kojima je pomogla Hrvtaska??
sta ti ja imam naci?ima ih koliko god hoces.problem je u tome da ce ti sve reci osim istine.danas ste veliki i ponosni bosanci ali kad je trebalo bjezali ste ko kukavice.a danas su vam oni krivi koji su vam pomagali,to je krajno licemjerno.ali nisam iznenadjen,jer sam oduvijek znao kakav ste vi narod.
A drugo su stvari ko Flüchtlingslager, Hrvatska je ubiti dala mjesto ali vecinom su tamo bili Crvenikriz i slicni koji su se brinuli za izbjeglice.
NEMOJ DA TI PADA NA PAMET MENI RECI DA SAM UNDANKBAR, TI NEMAS POJMA KO SAM I KAKAV SAM ZIVOT IMO.
DAKLE SUTI AKO NEMAS STA RECI.