Popuno si u pravu stime sto sad pises. Ja sad neznam dali je emir to isto vec reko, ali znam da mnogo bosnjaka, kazu da smo svi pravili sranje. Barem to se moze cut od normalnih. A kao i kod nas ima i kod njih radikalaca... A takvih idiota ima ovde previse...
Svako ima svoje izkustvo i neke zelje, ali mene nervira kad neki radikalci bili to bosanski srbi ili bosnjaci pocnu da seru... Jer na njihovoj bazi nema konzens a kamoli dogovora ili napretka..
Ja do nekle svacam da se bosnjaci plase da na kraju ne zavrse u nekoj enklavi i mislim da to nebi bilo u redu. Ali bosnjaci trebaju da svate da se bosanski srbi isto tako plase da na kraju ne zavrse kao srbi u hrvatskoj, sto tamo danas nijedan srbin ne smije da se javi kao srbin... (sijetimo se momka koji je ubijen zato sto je imo saal crvene zvijezde). Zato ja zelim da jedna RS ostane sa svim pravima sto i sad ima, i da se to utemelji za buduce u novom ustavu...
Takodje sam protiv ocijepljenja, jer tek onda bi najebali i jedne i druge, mi od srbije jer ja mislim da njih boli briga za nas. A bosnjaka bi pojeo fundamentalizam jer jedan ceric jedva ceka da se docepa vlade...
U kratkim rijecima ako se ne dogovorimo oticemo svi u kurac...