Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Bosnier-Unzerstörbar-Das Tapferste Volk des Balkans

• Ersteller Ersteller Magic
  • Erstellt am Erstellt am
Ich bin gerade an Werkstoffkunde dran..

und hab mich gefragt.....wenn die Bosnier unzerstör sind...dann sind sie wohl stärker als Diamanten oder Titan..

..ODER!............ sie essen Diamanten und Titan..und deswegen sind sie unzerstörbar..!!! gebs zu!!

Vll frisst du scheiße, das würde dann nähmlich erklären warum du so bist :birdman:

Hate wo anders....

@ moja RS

Ma nema od silajdzica i dodika nista, ova dvojca ima samo da naprave sranje ako jos dugo ovako nastave. Pogotovu ovaj silajdzic, on nekako jos zivi u 93' godini, nije jos skonto da se nalazimo u 2009. godini.
Ja ponekad stavrno imam osijecaj da on zeli da ponovo izbije sukob.
pa to i zeli pa stalno ja o tome pricam,on gleda da RS sto nize pane i da oslabimo da bi nas nekako pregazili,ali nece mu to ici za rukom jer je RS jos uvjek jaca svega imaju dovoljno da protiv njih istraju ponovo,bila bi samo repriza,ali nedaj boze da do toga dodje opet bi samo jadna sirotinja stradala i nasa i njihova,a nedaju ni stranci vise rat u Bosni i njima je dosta
tog sranja,jer ni jedni ni drugi neznamo ratovati normalno ,nego samo po temelju,a nevjerujem ni daje ni njihov ni nas narod vise za to,ima budala sigurno koji bi odma skocili ali je malo takvih,ako bi htjeli rat onda treba i Silajdzica i Dodika objest kao sto su Sadama Husejina objesili.

vidis, on je srbin i ipak ja mogu is njim da pricam, bez da se svadzamo...

ali ti uvjek govoris "turcin" i tako dalje ...

silajdzic je ziva budala, ja neznam kako narod moze bit tako glup!... samo laze i nacionalist je ... ali dobro, nece on vise dugo bit ^^

vidis, on je srbin i ipak ja mogu is njim da pricam, bez da se svadzamo...

ali ti uvjek govoris "turcin" i tako dalje ...

silajdzic je ziva budala, ja neznam kako narod moze bit tako glup!... samo laze i nacionalist je ... ali dobro, nece on vise dugo bit ^^
necemo se vise bezveze svadjati níjedan nemozemo nista promijenit svedno.on samo pravi goru mrznju i zajebava svoj narod,mada i Dodik zna cesto srati,mozda da su drugi mjesti njih dvojice mozda bi bilo drugacije tesko je reci,samo znam da njih dvojica nicemu nevode.

@ Emire...

Nece vise dugo, ni dodik ni silajdzic, samo se palsim da ne dodje opet neka druga budala... Jer ih stvarno ima previse. Da se vec jednom dogovore oko tih ustavnih pitanja. Ja neznam ovaj tihic se meni dopada, nekako je on glavni iniciator tog dogovora iz pruda. Jer je on jedne motiviso, dodika malo kocio, i tako... Samo sto ga je silajdzic sijebo u medijama, gledo sam prenos kad su tihic i silajdzic debatovali oko tog prudskog dogovora... pa je napravio majmuna od tihica.

Ili se ja sad varam i to pogresno vidim.

Kennst du das?

YouTube - Napoleon - Sta je Edo (Edo Maajka diss)

"problem je u tome da si muslimancina...turcine, balija ...."

Normal, dass das Ihm nicht gefällt und schon fangen wir an und zu hassen .....

Du hast aber selbst im Interview gehört wie er darüber denkt obwohl er vertrieben worden ist ....

Man sollte einfach immer darüber nachdenken bevor man sagt "ehhh diese ******" Ich habe immer gesagt, das nicht alle Serben so sind aber wenn von 10 Serben so ankommen, dann tritt mein stolz ein und es wird zurückgeballert....

Gut immer noch Serben zu sehen die nicht so sind ....

Die Franken haben hauptsächlich Kroaten zu Christen gemacht und für den Papst(Katholizismus)wurden dann Bosnier die ihren eigenen vom Papst unabhängigen Katholizismus haben wollten verfolgt,außerdem wollten wir nicht die Bogumillen bekehren oder verbrennen wie von uns verlangt wurde
Mich wundert nicht das Du kaum was verstehst,nur zu provozieren,das verstehst Du Cigo

Jeli ti znas citati?

Ja cu uvjek vikati svoje iskustvo i ono sto sam dosada sazno.

Tebi pasalo ili ne.

Vidim ja dobro sta ti pises.... i vecinom su gluposti... ali izvoli...
wer von euch beiden ist mujo und wer haso?::lol:

Zurück
Oben