Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan bringt Hercules-Statue nach Hause

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
für mich ist diese Statue Müll wert die können sie zermahlen und als grundstoff für fliesen nehmen..

Diese Griechischen Statuen haben einen kleinen Pimmel vielleicht hat Erdogan ja auch einen kleinen er will bestimmt seiner Emine beweisen das sein Pimmel groß ist Emine hat ja bisher noch keinen anderen gesehen..

Erdogan du bist ein Fuchs.

Nach der hethitische Sphinx von Hattuscha ist auch nun Hercules wieder in der anatolischen Heimat dank der türkischen Regierung.

Sehr lobenswert,das die Türkei die anatolischen Kulturgüter zürück holt unf fordert von den Kulturdieben.

Ja, aber laut Tuaf ist das türkisches Kulturgut :hihi: Wessen Eigentum das ist, habe ich ja nicht geschrieben.

Hast du hier im Forum von TuAF schon mal was vernünftiges gelesen? Ich meine, solange er jeweils im türkischen Militärthread herumlungert um sich dort einen runterzuholen, gehts ja noch. Unerträglich (vor Lächerlichkeit) wirds erst, wenn er wie mit diesem Thread sporadisch mal versucht einen auf "geschichts- und kulturinteressiert" zu machen. Das fühlt sich dann in etwa so an, wie wenn man einem Silberrückengorilla einen Smoking anziehen will. :laughing6:

Heraclius

Hast du hier im Forum von TuAF schon mal was vernünftiges gelesen? Ich meine, solange er jeweils im türkischen Militärthread herumlungert um sich dort einen runterzuholen, gehts ja noch. Unerträglich (vor Lächerlichkeit) wirds erst, wenn er wie mit diesem Thread sporadisch mal versucht einen auf "geschichts- und kulturinteressiert" zu machen. Das fühlt sich dann in etwa so an, wie wenn man einem Silberrückengorilla einen Smoking anziehen will. :laughing6:

Heraclius

:haha:

Hippokrates

Akdeniz bölgesinden değil misin sen? Yunanlara gösterdiğin sevgiye bakılır ise senden açıkçası şüphe duymaya başladım. Yazımın arkasındayım. Ya kendini Türk diye tanımlarsın ya da çekip gidersin. Bu milletin ve bu devletin senin gibilerine ihtiyacı yok arkadaşım. Türk kendini Türk bilendir. Nasıl bir solcu köpek Türk olamazsa, kendini Yunan sevgisine kaptırmış bir şahıs da Türk olamaz - Türk oğlu Türk olsa bile. Toparlan ve kendine gel.

Benim atalarim dedelerim Türk oglu Türktür senin gibi devsirme degil. Ben istedigim zaman istedigimi elestiririm. Senin gibilerde beni sorgulayamaz! Solcu da Türk olur, herkes de Türk olur.

Gelelim baska konulara. Nerede kendimi Türk diye tanimlamamisim? Sen kendini kaybetmissin. Bak, olayi kavrayamamis olman ihtimaline karsi sana olayi kisaca özetliyeyim, Mesutcugum. Adamlarin ses cikarmamasina ragmen, biraz kanimca abartili yazilarina tuAF isimli kardesimizi ikaz etme cürretini gösterdim. Simdi o bisey söylemezken sana laf düsmez. Dedigim gibi kraldan cok kralci olma haddini bil.

Senin ne kadar vatani milleti koruyan TSK düsmani oldugunu burda bilmiyor olabilirler ama ben biliyorum. Eger istersen seni ifsa edebilirim. Yazilarin orda mevcuttur.

Sen kendine gel güzel kardesim baskalarinin gözünde sükse yapmaya da calisma!

für mich ist diese Statue Müll wert die können sie zermahlen und als grundstoff für fliesen nehmen..

Diese Griechischen Statuen haben einen kleinen Pimmel vielleicht hat Erdogan ja auch einen kleinen er will bestimmt seiner Emine beweisen das sein Pimmel groß ist Emine hat ja bisher noch keinen anderen gesehen..

Erdogan du bist ein Fuchs.

Man kann diesen Pimmel auf der Statue ohne weiteres verlängern dann können sich mehrere türkische Politiker samt frauen spass haben ob jung oder alt jeder darf mal .......

Nach der hethitische Sphinx von Hattuscha ist auch nun Hercules wieder in der anatolischen Heimat dank der türkischen Regierung.

Sehr lobenswert,das die Türkei die anatolischen Kulturgüter zürück holt unf fordert von den Kulturdieben.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Was soll das denn sein? :-k Der im Jahre 1894 von den Griken entführte Stab des Sultans Mehmed II. Fatih, welcher kürzlich in Tsipras' Vorgarten aufgefunden wurde?

Heraclius

Benim atalarim dedelerim Türk oglu Türktür senin gibi devsirme degil. Ben istedigim zaman istedigimi elestiririm. Senin gibilerde beni sorgulayamaz! Solcu da Türk olur, herkes de Türk olur.

Maalesef dostum Türklüğünden bir kere kuşkulandım. Bu ata dediğin kişiler kim bilir Yunan'dır. Sağın solun, ne yazdığın zaten belli değil. En azından Türk olmadığına dair kuvvetli ipuçları var ortada.
Gelelim baska konulara. Nerede kendimi Türk diye tanimlamamisim? Sen kendini kaybetmissin. Bak, olayi kavrayamamis olman ihtimaline karsi sana olayi kisaca özetliyeyim, Mesutcugum. Adamlarin ses cikarmamasina ragmen, biraz kanimca abartili yazilarina tuAF isimli kardesimizi ikaz etme cürretini gösterdim. Simdi o bisey söylemezken sana laf düsmez. Dedigim gibi kraldan cok kralci olma haddini bil.

Mesut mu? Evet mesutum ama Mesut değilim. Benim de sana anlattığım gibi ortada kral yok ki. ahaha :D

Senin ne kadar vatani milleti koruyan TSK düsmani oldugunu burda bilmiyor olabilirler ama ben biliyorum. Eger istersen seni ifsa edebilirim. Yazilarin orda mevcuttur.

Buo demekki iyi sokmuş size. Aferim. Kendisini kutluyorum. Ilk gördüğüm yerde onu can-ı gönülden tebrik edeceğim.

Sen kendine gel güzel kardesim baskalarinin gözünde sükse yapmaya da calisma!

Söz veriyorum. Seni bir daha kattiyen Yunan dostların önünde rezil etmiyeceğim. :)

Maalesef dostum Türklüğünden bir kere kuşkulandım. Bu ata dediğin kişiler kim bilir Yunan'dır. Sağın solun, ne yazdığın zaten belli değil. En azından Türk olmadığına dair kuvvetli ipuçları var ortada.

Mesut mu? Evet mesutum ama Mesut değilim. Benim de sana anlattığım gibi ortada kral yok ki. ahaha :D

Kendin kasindin kardesim,

sokmus felan agzimizi da bozmaya baslamisiz. Senin benden süphe duyman cok önemli tabi uyuyamam ben simdi ne yapcam.
Ne o, Atatürk düsmani biri oldugun ifsa edilince sinirlendin galiba. Anlatsana TSK hakkinda ne düsünüyorsun? Hani Türksün ya kendi askerini de seversin herhalde?

Buo demekki iyi sokmuş size. Aferim. Kendisini kutluyorum. Ilk gördüğüm yerde onu can-ı gönülden tebrik edeceğim.

Söz veriyorum. Seni bir daha kattiyen Yunan dostların önünde rezil etmiyeceğim. :)
Sen kasindin yavrum, artik ifsa zamani hic inkar etmene gerek yok cünkü yazi stilinden belli olur zaten.

Vay seni gevsek kendini aciga cikarmaya korkuyorsun. Kanitlayayim mi?

Zitat von Harput Hoşgeldin ve sefa getirdin. Toruko, burası PC değil. Türksen şunları bilmen lazım: Türk Türk'ü açıktan muhalefet etmez. Siyasi fikirlerimiz hiç uyuşmayabilir lakin biz aynı toprağın evlatlarıyız, gerisi yalan. Cevap vermek istersin ve bu senin en doğal hakkındır fakat eleştirini ya mesaj yolu ile gönder ya da yazını forumda bile olsa Türkçe tut. Türkçe yasak değil.
Harput=Buo?

Zitat von Toruko-jin Harput=Buo?
:mrgreen:

Hayır.

Zitat von Harput :mrgreen:

Hayır.

peki, sen beni tanidin mi?

bir daha ki sefere az daha destekli salla belki tutar. Ezme devsirme seni. :biggrin:

Millet, uyanin Atatürk hakkindaki ithamlarima karsilik vermiyor veremiyor. Dikkatinizi cekerim hic TSK hakkinda birsey yazdigini gördünüz mü?

Sen kasindin yavrum, artik ifsa zamani hic inkar etmene gerek yok cünkü yazi stilinden belli olur zaten.

Vay seni gevsek kendini aciga cikarmaya korkuyorsun. Kanitlayayim mi?

bir daha ki sefere az daha destekli salla belki tutar. Ezme devsirme seni. :biggrin:

Millet, uyanin Atatürk hakkindaki ithamlarima karsilik vermiyor veremiyor. Dikkatinizi cekerim hic TSK hakkinda birsey yazdigini gördünüz mü?

Sen harbiden kafayı oynatmışsın. :D

Senin 'Harput=Buo?' soruna ben 'Hayır' diye yanıt veriyorum (sağol bahsi geçen yazıyı kopyalamışsın) ama sen yine de, yok sen osun diye tutturuyorsun. hahah :D

Biricik Yunan arkadaşım benim, dostum, kanka, canım benim. Buo'yu çok yakından tanıyorum, hem de çok ama PC'de ben o kişi değilim. Kırık plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun fakat nafile Yunancığım. Benim PC'Maradona nickim 'p' ile başlıyor. Bul bakalım ben kimim? Haydee çocuğum, haydeee...başarılar diliyorum sana. :D

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben