Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan bringt Hercules-Statue nach Hause

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Sen harbiden kafayı oynatmışsın. :D

Senin 'Harput=Buo?' soruna ben 'Hayır' diye yanıt veriyorum (sağol bahsi geçen yazıyı kopyalamışsın) ama sen yine de, yok sen osun diye tutturuyorsun. hahah :D

Biricik Yunan arkadaşım benim, dostum, kanka, canım benim. Buo'yu çok yakından tanıyorum, hem de çok ama PC'de ben o kişi değilim. Kırık plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun fakat nafile Yunancığım. Benim PC'Maradona nickim 'p' ile başlıyor. Bul bakalım ben kimim? Haydee çocuğum, haydeee...başarılar diliyorum sana. :D

Anlatsana bir Atatürk ve TSK hakkinda ne düsünüyorsun?

Haaa unutmadan bir de laiklik hakkindaki düsüncelerini bizimle paylasirmisin?

Sen ne kadar inkar etsen de ben seni biliyorum. Yok Buo'yu iyi taniyormusta, o degilmiste. Zaten Zanli da senin oldugunu teyid etti.

Sana Rumi'nin bir eserini gönderiyorum.

Sevgide günes gibi ol
dostluk ve kardeslikte akar su gibi ol
hatalari örtmede gece gibi ol
tevazuda toprak gibi ol
öfkede ölü gibi ol

her ne olursan ol
ya oldugun gibi görün
ya göründügün gibi ol

Zuletzt bearbeitet:
Benim atalarim dedelerim Türk oglu Türktür senin gibi devsirme degil. Ben istedigim zaman istedigimi elestiririm. Senin gibilerde beni sorgulayamaz! Solcu da Türk olur, herkes de Türk olur.

Gelelim baska konulara. Nerede kendimi Türk diye tanimlamamisim? Sen kendini kaybetmissin. Bak, olayi kavrayamamis olman ihtimaline karsi sana olayi kisaca özetliyeyim, Mesutcugum. Adamlarin ses cikarmamasina ragmen, biraz kanimca abartili yazilarina tuAF isimli kardesimizi ikaz etme cürretini gösterdim. Simdi o bisey söylemezken sana laf düsmez. Dedigim gibi kraldan cok kralci olma haddini bil.

Senin ne kadar vatani milleti koruyan TSK düsmani oldugunu burda bilmiyor olabilirler ama ben biliyorum. Eger istersen seni ifsa edebilirim. Yazilarin orda mevcuttur.

Sen kendine gel güzel kardesim baskalarinin gözünde sükse yapmaya da calisma!

da bekommt man ja augenkrebs,
nicht nur das es schlimm genung ist tuerke zusein, hat man auch noch die hässlichste sprache der welt. :lol:

da bekommt man ja augenkrebs,
nicht nur das es schlimm genung ist tuerke zusein, hat man auch noch die hässlichste sprache der welt. :lol:

schau in den Spiegel. Das, was du da sehen wirst, ist die Definition der Hässlichkeit. Soll ich dir Geld leihen?:^^:
Ach was, wahrscheinlich kriege ich es eh nie zu sehen.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben