Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Großalbanien und Vojvodina

Des Lied is ja mal HAMMER!!!!

den Rest also die Bilder hättest dir sparen können!!!

Ndryshimi vjen me ne - vetem se bashku mund ta ndryshojm dhe ta bashkojm Shqiperine. Vetem se bashku mund ta zhvillojm Atdheun ton.

Ribashkimi i Shqiperise nuk eshte urretje ndaj Etnive te tjere ne Ballkan. Ka ardh Dita te vetvendosim per Trojet tona. Shqiperia e Bashkuar ne Evropen e Bashkuar - por un jam kunder BE-se, dua ce Shqiperia te behet si Zvicra. Shtet te pavarur - shtet modern - shtet te zhvilluar - shtet ekonomisht te pavarur nga tjeret. Te jem krenar per vendin ton, jo me urretje ndaj tjereve por per ne si komb. Nje Komb qe nuk mund te vetevendose per Fatin e tij nuk ka ardhmeri.

Bashkimi i Trojeve eshte obligim per gjith Shqiptaret kudo qe jetojn ne Bot. Dhe keto Deshira mund te i fitojm edhe me Dialog. Askush nuk ka than se kjo fitohet me Luft. Po sesa per Serbine, sdua kurrfar kompromisi. Kur u coptua Shqiperia, kur u djegjen mbi 1000 Vendbanime Shqiptare ku ke aty Bota? Cka po do me i tregu Botes? Ce e shet identiten tend per nje karrike ne Parlament ose per Para?

Dhe per ne Shqiptaret e Maqedonise - nuk eshte Shteti jon! Ne duam liri dhe bashkimin me Shqiperine. Pas 600 Viteve te jem te pavarur dhe te lire ne Vendin tone.

Ganz einfach, weil man Kosovo als Albanien sieht..

mir egal kosovos probleme sind nicht albaniens probleme!
immer wird albanien mit kosovarischen problemen umzingelt und wozu?
was bringt euch das ? ich lese albanien was kommst kosovo ks albaner usw
als ob albanien KOSOVO wäre.
sowie die menschen immer denken ueber albanien kosovokrieg etc... wir kennen keinen krieg!

Yo gangstaaaaaaaa, yo alles koorrekt alltaaa??

yo mir is yo egal yo yo yo welches "Opfer" yo mir ein Danke gibt, ich geile mich halt an Dankes auf, habe ja sonst nix zu tun!! Yo!!

was labberst du eigentlich?? was für ein Problem hast du und der Rest?? habt ihr eigentlich nur klizekleine Ahnung was eine Vereinigung bedeutet???

IHR Definitiv NICHT!!! Weil ihr habt keine Ahnung was dann alles passiert und was alles auf diese Vereinigung zukommen könnte!!

Politikana ton ne Shqiperi a e dini sa perlahen, rehen, qfar katastrof bohet ne parlamt.
E qfar none qima i kemi ne Kosove? hajna jan tone!! veq vjedhin veq rrejn, popullin e lan rrugave. Nuk i shkon mendja tyre me investu ne vendin tone, por shkojn qihen neper pufa krejt botes, me mercedes, bmw, audi shetitin krejt kohen dhe kurr te kthehen, e hapen deren te Villes.

Krejt diten gjo skan punu per me zhvillu Kosoven, e populli na met me gishta ne goj!!!!

Ashtu gati e njejta ne Shqiperi!! Edi Rama qohet nderton tylifar fabrika e shtron rruga kunder shtetit te vet, kunder kunvendit, dhe nuk drejt me bo ashtu!!

Shqipatre ne Maqedoni. Kurr Kosova e ka shpall Pavarsin, Thaci tha, se Maqedonia do ta njeh pavarsin e Kosoves sa ma shpejt. Nje Politikan Shqiptar nga Maqedonia u qu tha: jo askush nuk i tha Thacit se Maqedonia aq shpejt do ta njeh Kosoven te pavarur. Shqiptari kunder Shqiptarit!!!

Paramendoni kurr te bashkohen krejt Shqiperia, kur te bashkohen Politikanat tone....e KUKU per neve populli ka me vujt!!! Veq vrrasje ka me pas ne "Shqiperin e bashkuar"!!

Shembull nga jeta private: Isha dje ne Vodafone dhe nje Shqiptar punon aty me tregoj qe prej 100% te ankesave kti shqiptarit 90% jan shqiptare, qe ja kan inatin pse ka perparu.
Dhe me kallxoj nje Shqiptar ish kan shef i McDonaldsit, dhe i kan dhan shqiptarve hamburgera pa pare. Qata shqiptar jan qu e kan thirr kryesorin dhe i kan thon "filoni(shefi shqiptar) na i ka dhon hamburgera pa pare, i pata pare me pagu por ai nuk i mur". E kan qit at shqiptarin!!

e tjera........................

Kqyrni oh burra oh gra oh moter eh vllazni Na jem shqiptar, nuk jemi qysh mendoni JU rinija. Poshtersine ner shqiptar eshte marrshem dhe teper.
Shume shqiptar i njoh qe NUK dojn me jetu me shqiptar tjer bashk.

VALLAHI pasha krejt ju kisha ba beh, qe Kosova, Shqiperia, Ilirida, Ulcini, Malsia dhe Epiri me u bashku behet ............KUKU..........Kuku per at popull qe skan me pas asgje me hanger!!!

Moni mos shihni endrra, ma mire eshte me e zhvillu kosoven me fabrika, infarstrukutren e tjera. Populli me pas jet, buk, rrym, uj...e tjera!! Kurr Kosova zhvillohet dhe ndreqet edhe Shqiperia mundet ashtu me perpqaru.
Se dy shtete qe nuk i kan punet kurqysh hiq me e bashku SBAN!!!

ishalla e keni kuput pse jam kunder bashkimit, njeher!! Por qka behet edhe 10, 20 a 30 vjet e mbas.....nuk dihet!!!
Une apet para gjdo shqiparit i dal para dhe i tham tonaher kto fjal:

"jo bashkimi i shqiperis"

"boll me nacinolazima dhe urrejtje dhe kunder etnika tjer, ne duhet te tregojm qe Na nuk kemi dasht kurr luft, ne dojna liri, ne jemi per dialog"

"boll me gjakderdhje ne varret te Viktimave te luftes, se nuk zgjidhen probleme ashtu dhe nuk do te ket paqesi dhe liri ne vendet tona shqiptare"

Falemiderit shume, per ofendimin qe ma keni berr!!

.

Qaty dikun jam nal edhe nuk e kam vazhdu Leximin^^
Ama ska prob. kur t'jam ndisponim me Lexu berllog, e vazhdoj ;)

Ich zitiere mich eben selber, damit ihr seht wie ich das meine!!

Ani more, Edhe me ksi njerz si ti skaaaaaaa kurr Shqiperi qysh eshte kon.

Das grade der, der im seiner Galerie nur 2 Fotos hat, eins wo er alleine ist und DAS zweite mit einem Serben und Kroaten in einer Jugodisse!!

Von dir hätte ich ne andere Einstellung erwartet, dass du eher korrekter wärst!! Aber habe mich wohl getäuscht!!

Yo gangstaaaaaaaa, yo alles koorrekt alltaaa??

yo mir is yo egal yo yo yo welches "Opfer" yo mir ein Danke gibt, ich geile mich halt an Dankes auf, habe ja sonst nix zu tun!! Yo!!

was labberst du eigentlich?? was für ein Problem hast du und der Rest?? habt ihr eigentlich nur klizekleine Ahnung was eine Vereinigung bedeutet???

IHR Definitiv NICHT!!! Weil ihr habt keine Ahnung was dann alles passiert und was alles auf diese Vereinigung zukommen könnte!!

Politikana ton ne Shqiperi a e dini sa perlahen, rehen, qfar katastrof bohet ne parlamt.
E qfar none qima i kemi ne Kosove? hajna jan tone!! veq vjedhin veq rrejn, popullin e lan rrugave. Nuk i shkon mendja tyre me investu ne vendin tone, por shkojn qihen neper pufa krejt botes, me mercedes, bmw, audi shetitin krejt kohen dhe kurr te kthehen, e hapen deren te Villes.

Krejt diten gjo skan punu per me zhvillu Kosoven, e populli na met me gishta ne goj!!!!

Ashtu gati e njejta ne Shqiperi!! Edi Rama qohet nderton tylifar fabrika e shtron rruga kunder shtetit te vet, kunder kunvendit, dhe nuk drejt me bo ashtu!!

Shqipatre ne Maqedoni. Kurr Kosova e ka shpall Pavarsin, Thaci tha, se Maqedonia do ta njeh pavarsin e Kosoves sa ma shpejt. Nje Politikan Shqiptar nga Maqedonia u qu tha: jo askush nuk i tha Thacit se Maqedonia aq shpejt do ta njeh Kosoven te pavarur. Shqiptari kunder Shqiptarit!!!

Paramendoni kurr te bashkohen krejt Shqiperia, kur te bashkohen Politikanat tone....e KUKU per neve populli ka me vujt!!! Veq vrrasje ka me pas ne "Shqiperin e bashkuar"!!

Shembull nga jeta private: Isha dje ne Vodafone dhe nje Shqiptar punon aty me tregoj qe prej 100% te ankesave kti shqiptarit 90% jan shqiptare, qe ja kan inatin pse ka perparu.
Dhe me kallxoj nje Shqiptar ish kan shef i McDonaldsit, dhe i kan dhan shqiptarve hamburgera pa pare. Qata shqiptar jan qu e kan thirr kryesorin dhe i kan thon "filoni(shefi shqiptar) na i ka dhon hamburgera pa pare, i pata pare me pagu por ai nuk i mur". E kan qit at shqiptarin!!

e tjera........................

Kqyrni oh burra oh gra oh moter eh vllazni Na jem shqiptar, nuk jemi qysh mendoni JU rinija. Poshtersine ner shqiptar eshte marrshem dhe teper.
Shume shqiptar i njoh qe NUK dojn me jetu me shqiptar tjer bashk.

VALLAHI pasha krejt ju kisha ba beh, qe Kosova, Shqiperia, Ilirida, Ulcini, Malsia dhe Epiri me u bashku behet ............KUKU..........Kuku per at popull qe skan me pas asgje me hanger!!!

Moni mos shihni endrra, ma mire eshte me e zhvillu kosoven me fabrika, infarstrukutren e tjera. Populli me pas jet, buk, rrym, uj...e tjera!! Kurr Kosova zhvillohet dhe ndreqet edhe Shqiperia mundet ashtu me perpqaru.
Se dy shtete qe nuk i kan punet kurqysh hiq me e bashku SBAN!!!

ishalla e keni kuput pse jam kunder bashkimit, njeher!! Por qka behet edhe 10, 20 a 30 vjet e mbas.....nuk dihet!!!
Une apet para gjdo shqiparit i dal para dhe i tham tonaher kto fjal:

"jo bashkimi i shqiperis"

"boll me nacinolazima dhe urrejtje dhe kunder etnika tjer, ne duhet te tregojm qe Na nuk kemi dasht kurr luft, ne dojna liri, ne jemi per dialog"

"boll me gjakderdhje ne varret te Viktimave te luftes, se nuk zgjidhen probleme ashtu dhe nuk do te ket paqesi dhe liri ne vendet tona shqiptare"

Falemiderit shume, per ofendimin qe ma keni berr!! (<---- shum kuller)

.

Hej Mahatma Ghandi, shum i meqem je. Kush tka pshurr nvesh qe pi din gjith kto sene. Dmth. veq qe po thu ti, qashtu osht. Se di pra...... ti po thu na shqiptart nuk dojmi mu bashku?! se sun shoqnohmi. Po a e ki lexu shka ki shkru vet oj pordh e lagt:

Denn ich habe Kollegen, genau die deren Land "gegen" Kosovo als Staat sind, Russen und paar Serben und Griechen.
(Hej Alter post mal deine Kommentare lieber hier:
http://www.balkanforum.info/f33/wieviele-nationalitaeten-126823/ )

Amo grekt, russt edhe serbt i ki ba shoqni tfort qe nuk ban mi ofendu, mir e ki mfal. Shum logjik njeri te kokshe. Kommentaret e tu aq tfort, qe pom shtin mo qu nkom edhe mu sill niher nven, se po mi marin ment.

Nuk kan faj shqiptart qe mirresh ti me pisa, qe ja rrasin njerzve pa faj. Shka po provon mi qit fjalt kur e din qe e ki keq.

Ngo mire:
Pe shkruj per 102ten her. U bere (e jo berr (shka i kam iri ata menjemadhet qe sicillin r e thojn rr se shum kullera)) nje votim. 70% kan votu per bashkim! E ata 30% jon njerz si ti, qe mendojn qe sban se (i kemi Serbet shok te ngusht) ose sjemi mire nermeveti na Kosovaret me shqiptaret.

Perqata mosum qit ma fjal qe e ki mire! A more vesh. Se ti vet ma ki qu Foto'n me Tattoo (harta e Kosoves midis Shqipes). E kovse nuk je per bashkim, je perveti amo mos na tesh tash neve.

Se une jam per bashkimin edhe shum njerz tjera!

Zuletzt bearbeitet:
Oh mann was macht ihr denn ihr sitzt hier und macht nichts labert was von vereinigung hier vereinigung da aber lebt nichtmal mehr in dem land , lassst die leute dort entscheiden die wissen was zu tun ist

Kqyre, mas pari du met thon dishka. Une kur jam kan thmi (si Albull'i), mka thon niher nana, se kovse bahet Kosova si Austria, nven shkoj me jetu ne Kosove.

Une: Jo kurr per jet a je tranu a. kurr kurr kurr, shuj se pot nin dikush.

Por tash kur i bana do vjet, pi shoh senet ndryshi. Se Kosova tash nuk osht ku me dit se sa, por une kur shkoj ne Kosove e ndjej vet veten i lir. E ndjej vetveten si ne Shpi, e ndjej vetveten si kerkun tjeter. E din zemra vet ku e kam vendin!

E per mu kthy te fjalt e tua. Mes mu kan na tjashtit, sot nuk ishte kosova e lir. E tash pak ma lerg po shkoj.... Dikur Kosova behet ndoshta edhe ma mir se Austria, nuk dihet. Po na e kemi si OBLIGIM krejt me provu per me bere ashtu! Se ndoshta dikur thmit e tona, nuk kan nevoj ma me jetu ne svicer, austri, gjermani ose itali, me perzi leshin, me harru gjuhen ton ose me harru prej kahit jan. E perqata zemer... nuk jon aq let senet, qysh pi shihni ju, po shkojn shum larg. E kovse munet me arrit dikush, jan ata te jashtit.

Ju po kqyrni mashum me ble naj BMW per me shku ne Kosove, e mu fry para thmive qe jan tu shit cigare per 50cent...

Zuletzt bearbeitet:
sowie die menschen immer denken ueber albanien kosovokrieg etc... wir kennen keinen krieg!

Du hast recht digga,sind nicht deine Probleme weil du kein Albaner bist.
Weißt du was du redest?
Ich glaub langsam nicht mehr das du Albaner bist.
Kannst ja auch kein Albanisch,außer das was du hier aufgeschnappt hast.

DU,KANNST KEIN ALBANISCH!!!!!
DU HAST NICHT ZU REDEN!!!!!!
Nuk je Shqipe,digger.
Foli Shqip me mua,pse nuk shkruaj ti Shqipe?
E tani Kosova Problemi joi Shqiperise,
Kosova esht
Shqipreri.
Shkerdhata e poshter.

Du hast es vermasselt.
Ein Serbe der Mir dita sagen kan ist Albanischer als du.
Schreib nie wieder!

Hjeke more at nikun shqiptari4ever se ti nuk je shqiptar..

Ti as nuk din shqip mas pari, edhe nuk i don hiq shqiptart e kosoves.. !

Zurück
Oben