Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hrvatska - Makedonija

Oje wenn ich diesen Spaten von Stimac schon höre mit seinen Aussagen das wir das Brasilien von Europa sind wird mir seine Kompetenz gleich wieder bewusst. Wir hätten es nicht schlimmer treffen können, ich bin schon fast dazu geneigt MK anzufeuern wegen diesem Dummschwätzer.

Oje wenn ich diesen Spaten von Stimac schon höre mit seinen Aussagen das wir das Brasilien von Europa sind wird mir seine Kompetenz gleich wieder bewusst.

karneval-samba-rio-de-janeiro-brasilien.jpg

Zagreb

karneval-rio-2.jpg

Virovitica

1078139475-karneval-janeiro-samba-schulen.9.jpg

Guzovača

äh ... gibt es das Wort wirklich? :lol: neam pojma

Meni su govorili da to oznacava neku vrstu rakije, kada ti neko drugi plati, uostalom nek me salko ispravi ako grijesim ^^

Stimac je stvarno za posmatranje, ali dobro, svako se nosi svojim problemima. Nego zanimljiv je ovaj dio "Slobodne Dalmacije":

Šukeru su važniji glamur i Mourinho, nego pune maksimirske tribine
Što je
razlog tomu? Prvenstveno – cijena ulaznica! Uobičajeno, najjeftinije su ulaznice
za sjevernu tribinu, a cijena im je – 60 kuna!? Istovremeno, promatranje susreta
s Makedonijom iz perspektive zapadne tribine iznosi čak 250 kuna. Kada bi se
četveročlana obitelj u petak navečer željela ''počastiti'' nogometnom priredbom
u Maksimiru trebala bi prethodno podići kredit.

Meni su govorili da to oznacava neku vrstu rakije, kada ti neko drugi plati, uostalom nek me salko ispravi ako grijesim ^^

Stimac je stvarno za posmatranje, ali dobro, svako se nosi svojim problemima. Nego zanimljiv je ovaj dio "Slobodne Dalmacije":

Haha, da, to isto :D U nas je uglavnom kad dobiješ nešto đabe, kontaš. AAAALIII, nisam mislio na to.
Guzovača je i ona boca vode što muslimani nose sa sobom u ćenifu :D

Zurück
Oben