Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Israel wollte Atombomben verkaufen!!!

ti si pod prvo kurac burko! boshnjaci su muslimani jebali te mi i sve te ka sto si ti!
to ti svojoj prabiki uradi jebem ti ono malo sto imas kurcu!
jebo tebe najstari jevrej sto je ziv trenutno :D

hahahah čuj papka i argumenata...
bošnjaci muslimani? jesu sve su ali nisu sandžopandžo papci ko ti!
ti po ponašanju nisi ni bošnjak a bome ni musliman!
ti si mali moechtegern gengster iz Zvizdićeve male Hale...:hotsun:
skini ljiljane i stavi ne žabe sandžo i pandžo :birdman:

hahahah čuj papka i argumenata...
bošnjaci muslimani? jesu sve su ali nisu sandžopandžo papci ko ti!
ti po ponašanju nisi ni bošnjak a bome ni musliman!
ti si mali moechtegern gengster iz Zvizdićeve male Hale...:hotsun:
skini ljiljane i stavi ne žabe sandžo i pandžo :birdman:
fala allahu sve nas ima vise i vise :D
ti da mi reknes dal sam ja musliman? e podudlo mi muslimanskog djoka burko pa ces videt :D

bkz.jpg

sucur allahu gle sve nas vise i vise u BOSJNACKU KULTURNU ZAJEDNICU :D

YouTube - South Park - Die Judenroboter greifen an!

fala allahu sve nas ima vise i vise :D
ti da mi reknes dal sam ja musliman? e podudlo mi muslimanskog djoka burko pa ces videt :D

bkz.jpg

sucur allahu gle sve nas vise i vise u BOSJNACKU KULTURNU ZAJEDNICU :D

YouTube - South Park - Die Judenroboter greifen an!

alles klar du 1,60m frosch :help: ich hab angst!
niko vas nevoli u sarajevu, ni muslimani, ni katolici a bome ni jevreji ;)! a ovaj video ti je super... znaš ti da vrjedžaš stim i proroke kurana? svi osim muhameda su bili jevreji ;)!
znači gud baj dženet... ništa od teferića sa habibama!

jesil skino moje zlatne ljiljane?

Dosta ste Pizdili
Kommt zurück zum Thema und bleibt sachlich oder ich sperr euch für 1 Monat.
Wir sind doch hier nicht beim Extremisten Kibbuz oder in nem Hamas Terrorcamp:smoker:

alles klar du 1,60m frosch :help: ich hab angst!
niko vas nevoli u sarajevu, ni muslimani, ni katolici a bome ni jevreji ;)! a ovaj video ti je super... znaš ti da vrjedžaš stim i proroke kurana? svi osim muhameda su bili jevreji ;)!
znači gud baj dženet... ništa od teferića sa habibama!

jesil skino moje zlatne ljiljane?
zabole me kurac dal nas vi hajete u sarajevo.. neznam ko je ramiz delalic celo? danas bi jeo govna bez njega.. a i boli me kurac za svakog ko misli da je bolji od nas.. vidi se ko vlada u sarajevo.. jevreji a ne muhamed ali gasi :D a moj brat je prvi covek pored elvisa kelmendija :D mislim zabole me kurac to sto pricas burko :D ja znam da nas boshnjaci u bosnu vole! a za jevreje me zapeca nesto bezobrazno.. oni nas ne interesuju..
ma kad tad ce se saznat koja je prava vera! a ja mogu da kazem: ALLAHU EKBER !!

kakve tvoje ljiljane? ti nemas veze sa tim, ti stavi tu svoju petokraku, ti nemas veze sa nama bre!

zabole me kurac dal nas vi hajete u sarajevo.. neznam ko je ramiz delalic celo? danas bi jeo govna bez njega.. a i boli me kurac za svakog ko misli da je bolji od nas.. vidi se ko vlada u sarajevo.. jevreji a ne muhamed ali gasi :D a moj brat je prvi covek pored elvisa kelmendija :D mislim zabole me kurac to sto pricas burko :D ja znam da nas boshnjaci u bosnu vole! a za jevreje me zapeca nesto bezobrazno.. oni nas ne interesuju..
ma kad tad ce se saznat koja je prava vera! a ja mogu da kazem: ALLAHU EKBER !!

kakve tvoje ljiljane? ti nemas veze sa tim, ti stavi tu svoju petokraku, ti nemas veze sa nama bre!

ma koji gasi i kelmendi,to su picke i vladaju samo kuci svojoj zeni,pusti te prazne price i ako ti brat za takve papce radi onda bi mu trebo izdajicki nos malo povuci

Zurück
Oben