ach das sind die idioten aus gornja maoca... die wahre religion und so, ne
ach das sind die idioten aus gornja maoca... die wahre religion und so, ne
bice opet ako bog da
ima vec dosta toga, znam situaciju kod mene dole, za vrijeme rata bilo sve ok, svi slozni protiv zajednickog agresora i svi su bili u hvo itd
kratko nakon rata musliman/bosnjaci su se nesto bunili, posto je velika vecina u opcini hrvatska, sad tacno ne znam sta je problem bio, trebo bih se raspitati...
nakon toga do prije par godina ono drustvo izlasci itd bilo je vecinom cisto, znaci bilo je hrvatskih i muslimanskih kafica i slabo tko je isao recimo u muslimanski kafic ako nije bio musliman, i cesto su se sranja desavala ono kad bude neka tuca onda grupa hrvata protiv grupe muslimana...
sada toga vise nema, hvala bogu i zivi se slozno, znaci druzi se svako sa svakim, izlazi se zajedno, pije se, jede se svinjsko meso, ovi zovu za bajram hrvate, hrvati za uskrs muslimane na kirbaj, kara se sta stignes itd
ma jebes im mater, sve je to gamad u mojim ocimasalko_dinamitaš;3514574 schrieb:Oder solche, die nach dem Krieg nach Amerika gingen, und jetzt eins auf Vehabija machen.
salko_dinamitaš;3514578 schrieb:Normalno. Pička nit ima vjere, nit ima pasoš.
![]()
samo moze da ima sidu ili tripper
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen