Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

1. Shqiperia ne rienie te lire, humb 11 vende ne renditjen e FIFA-s
    Dy humbjet e fundit, me hungarine dhe Danimarken, i kane kushtuar shtrenjte kombetares kuqezi, jo vetem se ka dale jashte cdo objektivi ne grupin 1 kualifikues per Boterorin 2010, por sepse ka humbur plot 11 vende ne renditjen mujore te FIFA-s. Tashme, Shqiperia pozicionohet ne vendin e 91-te. Kjo eshte renditja me dobet e kombetares kuqezi prej disa vitesh, qe nga viti 1994, cka do te thote se kemi bere vertet hapa pas. Kesisoji, reformat e thella ne drejtimin dhe menaxhimin e ekipit kombetar jane detyra paresore per FSHF-ne, e cila ka edhe ajo pergjegjesite e veta, me shume se Hani.

Diese Versager-Trainer sollen gekündigt werden. Dass wir gegen Portugal verlieren würden o.Ä Mannschaften ist normal aber 0:0 vs. Malta. :help:

Hat jemand schon von euch ei Spiel im Stadion gesehen von Al?

ich ja gegen Deutschland ;)

YouTube - Miro Kloses erstes Länderspiel und Tor

Ich war im Block ka wos war aber die Tribüne ist voll ausgerastet als wir ein Tor geschossen haben ^^ ;) :D

In Leverkusen war es Davor waren wir in Köln beim Hotel der Spieler daher auch Fotos von Spielern ;)))Besser gesagt mein Bro hat paar und mein anderer Bruder mit einer anderer Kamera
Meine Fotos konnten nicht entwickelt werden:(

:birdman: An den LADEN wo sie entwickelt sollten !

Aber habe alles in Erinnerung ;)

Leider hat Klose dann ein Abseitstor geschossen in der 88.

Ja, sogar 2 mal:

Nov. 1997 in Hannover gg. Deutschland (3:4)
Mai 2008 in Reutlingen gg. Polen (0:1)

vor allem das erste Spiel war damals der Burner!!!

Ich war bei einem Länderspiel bisher und zwar letzten Sommer in Tirana gg Liechtenstein:toothy2:.

Im Gegensatz zu uns hast du ja wenigstens einen Sieg gesehen:)

Ich würd auch mal sehr gern im Qemal-Stafa sitzen, aber der Zeitpunkt der Spiele ist immer schlecht (anfang Juni oder ende August und ich bin ja meistens nur im Juli unten)

Haan quits as Albanian coach

TIRANA, Albania (AFP) — Former Dutch footballing great Ari Haan resigned on Wednesday as Albanian coach because of poor results in their 2010 World Cup qualifying campaign, the president of the football federation said in a statement.
"Mr. Haan submitted his resignation following the poor results of the Albanian football team in the 2010 World Cup qualifiers," Armando Duka said.
Haan, who was a member of the great Ajax team of the 1970's and the Dutch side that reached the 1978 World Cup final where they lost to hosts Argentina, has coached the Albanian team since January 2008 after the departure of his predecessor Croat Otto Baric.
Albania have won just one and lost three out of their seven matches in European zone Group One qualifying.

AFP: Haan quits as Albanian coach

------------------------------------------------------------------------------------

Für die, die nicht englisch können, Haan hat gekündigt !

Manchen wird diese Nachricht freuen ....

Kombëtarja kuqezi, zyrtarishr është pa trajner, sikurse po në mënyrë zyrtare, holandezi kuqezi, Ari Han, ka dhënë dorëheqjen. Nuk bëhet i ditur “celësi” i marrëveshjes mes dy palëve, Hanit dhe FSHF-së, që e ka dërguar trajnerin e kombëtares në dorëheqje, por një gjë është e sigurtë: Ai ka marrë dëmshpërblim për ndërprerjen e kërkuar nga federate të bashkëpunimit, që “përkthehet” në njëfarë mënyre si prishje e njëanshme e kontratës. Gjithcka është bërë publike në një deklaratë për shtyp të FSHF-së, në të cilën thuhet se Ari Han ka dhënë dorëheqjen nga posti që mbante. Dorëheqja vjen pas disa humbjeve të njëpasnjëshme të regjistruara nga përfaqësuesja shqiptare në turin eliminator për në Botërorin “Afrikë 2010”. Aktualisht, federata nuk ka publikuar asnjë emër konkret për të marrë drejtimin e kombëtares kuqezi, që ndodhet në vendin e 5-të të Grupit 1 për eleminatoret e Botërorit 2010. Mbetet të bëhet i ditur qëndrimi i presidentit Duka, që ka edhe ekskluzivitetin e caktimit të trajnerit kuqezi, nëse do të vijojë të jetë i huaj, apo shqiptar, për të konkluduar më tej në emra konkretë.

Zurück
Oben