Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Macedonia Language Map - Macedonian Phonology

Rene Guerdan franzözischer Historiker 1969:

so1pxouxblsr.jpg

Naja wenn das ein "unbedeutender Historiker", den kein Arsch kennt behauptet wird dass wohl stimmen :loool:

PS: Vielleicht hätte Herr Guerdan zuerst den Herrn. Pavlos Melas fragen sollen "wer" die Makedonen sind, bevor er diese falsche Behauptung getätigt hat:kichern:

Ego theoro oti kanete lathos. Tous afinete to Forum diko tous pou akribos afto theloune. Den iparxi kati pou na tous enoxli perisotero edo mesa para na blepoune ellines na grafoune. Giafto peftoune kai oloi apano sas san lisiasmena skilia. Mi tous kanete ti xari kai pate tous kontra an thelete na tous tin ferete. Mexri na mabrisoune apo ti zilia kai to kako tous!

To kyrio problima einai oti edo syzitoume panta gia to idio: Ti syntesi me tin arhaiotita. Einai mia ypothesi pou den ehei lysi omos, kai me tin parodo tou hronou ginetai kapos bareti. Theoro oti ta itane kalytera na ta parete kati elafra, me "hioumor", as poume. Na allaxete foroum den boithaei. Tha grapsete panta gia ta idia pragmata, an kai s' ena kainourgio periballon, ego tha elega. :-)

Heraclius

- - - Aktualisiert - - -

zu der zeit waren wir genauso auf dem gebiet anwesend, wie heutzutage auch. irgendwann wird auch das in deinen gurkenschädl reingehen... irgendwann.... die hoffnung stirbt zuletzt.

Nicht um deine Vergangenheit zu negieren, aber es gab zur Zeit von Demosthenes nun mal noch keine Südslawen auf dem Balkan, entschuldige.

Heraclius

To kyrio problima einai oti edo syzitoume panta gia to idio: Ti syntesi me tin arhaiotita. Einai mia ypothesi pou den ehei lysi omos, kai me tin parodo tou hronou ginetai kapos bareti. Theoro oti ta itane kalytera na ta parete kati elafra, me "hioumor", as poume. Na allaxete foroum den boithaei. Tha grapsete panta gia ta idia pragmata, an kai s' ena kainourgio periballon, ego tha elega. :-)

Heraclius

- - - Aktualisiert - - -

Nicht um deine Vergangenheit zu negieren, aber es gab zur Zeit von Demosthenes nun mal noch keine Südslawen auf dem Balkan, entschuldige.

Heraclius

Kai na pame oloi sto allo Forum, kapote aftoi monoi tous edo tha barethoun kai tha erthoun kai aftoi ekei, kai to thema tha arxisi ap tin arxi mexri na figoun pali oi ellines apo ekei. Giafto leo, afto pou ginete tora edo, ksana egine se allo forum me atoma skopjanous pou grafoun kai edo.

Kai na pame oloi sto allo Forum, kapote aftoi monoi tous edo tha barethoun kai tha erthoun kai aftoi ekei, kai to thema tha arxisi ap tin arxi mexri na figoun pali oi ellines apo ekei. Giafto leo, afto pou ginete tora edo, ksana egine se allo forum me atoma skopjanous pou grafoun kai edo.

mipos einai oloi tous anergi;

Tha ithela ma matho, pios xrimatodoti autes tis fyrom-Malakies me ta ktiria kai agalmata, diladi pios tous dini to farmaki kai tous kani na pisteuoune, oti ine auto pou den einai.

Se ena arthro tis ekklisias diabasa oti o Sorros kai i fara tou exoune ftinoagorasi tin misi palia jugoslavia, kei tora anaptizoune tin xora me mikra kratidia gia na tous exoune kala kala sto xeri tous.

Zurück
Oben