artemi
sakas kjotek
i jas sum na svadba brat mi ke se zeni vo juli na 24ti. koa ke bis ti tamu?Гуштер;2344549 schrieb:Da, kje ima svadba vo Kumanovo. Mora da si odam, kje bidam 2-3 nedli. mozda i malku vo egejska.
i jas sum na svadba brat mi ke se zeni vo juli na 24ti. koa ke bis ti tamu?Гуштер;2344549 schrieb:Da, kje ima svadba vo Kumanovo. Mora da si odam, kje bidam 2-3 nedli. mozda i malku vo egejska.
αptemi;2344550 schrieb:i jas sum na svadba brat mi ke se zeni vo juli na 24ti. koa ke bis ti tamu?
ko taka sme za istoto vreme tamu, pa ako sakas mozime da se najdime negde na vecer vo strumica, ke navratam i ke me rasetis malku. kaj nas se veli vo strumica pagja 1 masko na 3 zenskiГуштер;2344556 schrieb:planiram od 26 Juli do 15. avgust, svadbata e na 14. avgust.
Sakam za ilinden da sum dole.
αptemi;2344564 schrieb:ko taka sme za istoto vreme tamu, pa ako sakas mozime da se najdive negde na vecer vo strumica, ke navratam i ke me rasetis malku. kaj nas se veli vo strumica pagja 1 masko na 3 zenski![]()
passtГуштер;2344573 schrieb:moze, strumica ima naj dobar nokjen zivot vo makedonijai dosta zenski kje najdeme nekoa is za tebe.
Ja, aber nur kurz Hochzeit, dann ausschlafen und ab ins Auto. Vielleicht aber mal ein Tag um die Stadt anzuschauen, wer weissim sommer ist gushter in kumanovo![]()
Ве сакам Гуштер ♥
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen