Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Montenegriner - Serben

neka se jebi crno gorci su najebali bez nas.Sad su sami siptari ulaze u zemlju pa ce za 20 godina i tu zemlju preuzeti.Gotovo!...

al ipak su nam crno gorci jos uvjek braca al svi od njih imaju los karakter zbog toga pusite ga.!

Siptari nema po celoj crnojgori. Oni samo od ulcinja do bara moze nesto da urade. Sever crnegore je nas kao i herceg novi. Tu vecina srba (Berane pa navishe).

Wenn du ein wenig Ahnung von Politik hättest würdest du nicht so ne dumme Frage stellen!::roll:

Was für Quellen denn?

Wer hat denn auf serbischer Seite aktiv im Kroatien Krieg mitgewirkt?
Überleg mal scharf, vielleicht kommste ja darauf!

Ja die guten Crnogorci...kroatischen Freunde...Milo Heroj :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1991 Bomb Dubrovnik Altstadt
YouTube - War Bombings in Dubrovnik

Zaboravio sam, ne samo Schmuggler i Mafijash nego i Bomberman.

Siptari nema po celoj crnojgori. Oni samo od ulcinja do bara moze nesto da urade. Sever crnegore je nas kao i herceg novi. Tu vecina srba (Berane pa navishe).

sta ti to znaci "je nas"??
Ipak je to sad dio republike crne gore, i stanovnici su crnogorski drzavljani, imaju crnogorske pasose i licne karte, na auta su crnogorske tablice....
jesu li oni pro-srpski ili pro-crnogorski nema veze, ako se oni dje god da ojdu u svijet tretiraju ko crnogorci
druga stvar je ako su stanovnici jednog grada, naprimer berana drzavljani srbije, oni su srbi i u dusi i na papiru, i moze da se kaze da je to vise srbija nego crna gora, i ako je u republiku crnu goru
ko sto ti rece, jeste vecina sjevera za srbiju ko i herceg novi ali su oni drzavljani crne gore

Montenegrin komischerweise hast du aber mal ''scheizz Serben'' gesagt in der Berufsschule, und komm mir nicht mit: Nein hab ich nicht.

Zurück
Oben