I
Indianer
Guest
Erdogan ist unser Herr und Führer. Erdogan ist unser Herr und Führer. Wir gehorchen niemandem außer Erdogan und wenn nötig sterben wir alle für Erdogan.![]()
einverstanden...
Erdogan ist unser Herr und Führer. Erdogan ist unser Herr und Führer. Wir gehorchen niemandem außer Erdogan und wenn nötig sterben wir alle für Erdogan.![]()
Eben... und hier großschnäuzig was von ums eigene Land kümmern verzapfen, wo doch Dir sogar die Abwasserkonstruktion der griechischen Flüchtlingsheime ein kümmern wert war.......Quasi die "Mängel" der griechischen Kloaken.......
Ayasofya’da 80 yıl sonra ilk Cuma namazı
Ayasofya’da ibadete açık olan Hüsran Kasrı bölümüne 80 yıl sonra ilk Cuma namazı kılındı.
AA | 21.10.2016 - 23:22
![]()
Kılınan ilk cuma namazında İmam Önder Soy, “Rabbimden yardım dileyerek bu göreve başladım” dedi. Kalabalık cemaat arasında farklı illerden gelerek sırf Ayasofya'da Cuma namazını kılmak isteyen vatandaşlar da vardı.
İbadete 1991’de açılan Ayasofya Müzesi Hünkar Kasrı’nda öğle ve ikindi namazları kılınırken, ilk cuma namazı da kalabalık bir cemaatle kılındı.
İmam Önder Soy, yapılan atamayla ilgili olarak, “İlk önce layık olamadığımı düşündüm ama bundan da vardır bir hayır diyerek ya Rabbim’den yardım dileyerek bu göreve başladım. Çevremdekiler hocam inanıyoruz ki siz orada çok güzel çalışmalar yapacaksınız diye dualarla birlikte bizi buraya uğurladılar. Normalde vakit namazlarında bay ve bayan olarak 100 kişi oluyoruz. Ama bugün neredeyse üç katı bir kalabalık cemaatle karşı karşıyayız” dedi.
![]()
Ayasofya?da 80 y?l sonra ilk Cuma namaz?
Deine Mama ist stolz auf ihren dummen Sohn.Die beten in einer Kirche.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen