G
Gelöschtes Mitglied 13322
Guest
Sen cok geveze olmusun lanNe işin var lan senin bu Thread’e
Başka yerde otlan benim asabını bozma
Sen cok geveze olmusun lanNe işin var lan senin bu Thread’e
Başka yerde otlan benim asabını bozma
Ozaman daha fazla siginmaci gelsin ve daha fazla kisi issiz olsun. Millet faturayi kime kesecek?Bizim mualif orospu medya bu geri zekalıları nereden buluyor anlayamıyorum. Gördüğüme mi inanayım duyduğuma mı ama ben gördüğüme inanıyorum. Sayın Süleyman Soylu bizim sel afettine maruz kalan bölgeye geldi Şen pazara Ve orada her mağdurun zararı karşılandı.
Hayatlarına yön veremeyen bunun gibi hazırcı geri zekalıların yüzünden ülke ilerlemesine bırak daha gerilemediğine hayret ediyorum.
Gülen Pkk Amerika - sec babaOzaman daha fazla siginmaci gelsin ve daha fazla kisi issiz olsun. Millet faturayi kime kesecek?
Gülen Pkk Amerika - sec baba
Ja da ist was wahres dran.Ulan Gongxo sen ne ayaksın lan
Adamın Profilbild’in Maradona senin ezeli düşmanın,Kürt halkına bu zıhniyet neler çektirdi ,ve sen gelmiş ibibkle kol kola dedikodu yapıyorsun
Yemin ediyorum sana nedesem az lan
Özür dilerim yanlışlıkla Zakkum’ma adam demişim
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen