Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Bir derdin varsa seninle farklı da konuşurum Çocuk
Biraz benimle tanışırsın bazı insanlar tanıştı maalesef burada değiller artık
Oh nein, jetzt habe ich Angst.. was mache ich nur.. oh nein.. er droht mir.. hilfe.. hilfe.. was soll ich nur machen.. so ein mächtiger Skythe..

Hepinizin ne bok yedigini farkına varın. Herkes birbirine giriyor. Başkalarına maskaralık yaparak kendinizi pek mi entel dantel görüyorsunuz? Geri zekalılar al birini vur ötekine.

Hepinizin ne bok yedigini farkına varın. Herkes birbirine giriyor. Başkalarına maskaralık yaparak kendinizi pek mi entel dantel görüyorsunuz? Geri zekalılar al birini vur ötekine.
Tek skythe bize giriyor.. birden onun ağizina gireçem sikimle. Saçma sapan laf ederek olmaz. Çoçuk baya kaşiniyor. Babasi doru sopa cekememiş, benim elimde kalacak.

Tek skythe bize giriyor.. birden onun ağizina gireçem sikimle. Saçma sapan laf ederek olmaz. Çoçuk baya kaşiniyor. Babasi doru sopa cekememiş, benim elimde kalacak.

Bak çocuk ne yapalım biliyor musun numaraları değişelim kim kimin ağzını sikiyor görürüz
Senin kan bağını sikerim
Ada mısan gel numaraları değişelim sana söyledim gibi bir görüşelim dünyanı değiştireyim senin

Zurück
Oben