G
Gelöschtes Mitglied 28561
Guest
Was bist du ein fürn Sternzeichen? Skorpion?Siehst du,das ist eben der unterschied mein Junge
Ama bakalım bir yolunu bulup seni bulurum
Was bist du ein fürn Sternzeichen? Skorpion?Siehst du,das ist eben der unterschied mein Junge
Ama bakalım bir yolunu bulup seni bulurum
Was bist du ein fürn Sternzeichen? Skorpion?
Tek skythe bize giriyor.. birden onun ağizina gireçem sikimle. Saçma sapan laf ederek olmaz. Çoçuk baya kaşiniyor. Babasi doru sopa cekememiş, benim elimde kalacak.
Bak çocuk ne yapalım biliyor musun numaraları değişelim kim kimin ağzını sikiyor görürüz
Senin kan bağını sikerim
Ada mısan gel numaraları değişelim sana söyledim gibi bir görüşelim dünyanı değiştireyim senin
Tigerfish karşısına tutunamadılar. Bu arada hoşgeldin yahu siz hepiniz anlaşarak mı geldiniz bu kısa zaman içinde tüm ölüler dirildi sizi kayboldu zannettim..Hayret gecen yil burayi yunanlar istila etmislerdi simdi birisi bile yok. Bu hayri alamet degil.
Demek istediğim zaten bu. Arkadaş bu kavgayı yunan seyretse herifler otuzbir çeke çeke orgazım olurlar.Ikinizde ayip ediyorsunuz. Siyasetciler bile birbirleriyne böyle agiz kavgasi etmiyorlar size ne oluyor. Eger kavga edecekseniz Online Fifa veya PES kozlarinizi paylasin birbirne küfür ederek degil.
Tigerfish karşısına tutunamadılar. Bu arada hoşgeldin yahu siz hepiniz anlaşarak mı geldiniz bu kısa zaman içinde tüm ölüler dirildi sizi kayboldu zannettim..
Geldiğine sevindim dostum.
Aynen öyle bunlara o firsatti vermeyelim hangi siyasi düsüncemiz olursa olsun digerlerine saygili olmak mecburiyetindeyiz. Yok o benim partimi tutmuyor karsi geliyor o bir serefsiz dememeliyiz bu bize yakismaz. Yunanlar sirplar ve diger balkan milletlerinden olanlar bile kendi aralarinda birbirleriyle böyle agir küfür etmiyorlar.Demek istediğim zaten bu. Arkadaş bu kavgayı yunan seyretse herifler otuzbir çeke çeke orgazım olurlar.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen