Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Herifin tipinden belli ne kadar öküz olduğu. İbneyi sakalından tut Şamın ortasında bırak ondan sonra ne bok yerse yesin.

Böyleleri benim ailemdede var. Enistem mesela onunla cok tartisiyorum bu konuyu. Yok neymis bizler peygamberin yollundan gitmeyliz bütün mültecilere kucak acmaliyiz zamaninda medinelilerin muhacir mekkelilere yaptigi gibi. En cokta gülmem geldigi an ise birkere bana bu suriyelilerin cocuklari birgün Türkiyede savas ciktiginda bizlerden daha cok sahip cikacak ülkeyi koruyacak demesi oldu bende evet ülkeyi onlar korur kendi vatanini koruduklari gibi.

Böyleleri benim ailemdede var. Enistem mesela onunla cok tartisiyorum bu konuyu. Yok neymis bizler peygamberin yollundan gitmeyliz bütün mültecilere kucak acmaliyiz zamaninda medinelilerin muhacir mekkelilere yaptigi gibi. En cokta gülmem geldigi an ise birkere bana bu suriyelilerin cocuklari birgün Türkiyede savas ciktiginda bizlerden daha cok sahip cikacak ülkeyi koruyacak demesi oldu bende evet ülkeyi onlar korur kendi vatanini koruduklari gibi.
Evet dostum bunada ne derler? Sözün bittiği yer?

Ben genelleme yapmasını sevmem ama benim bildiğim bir şey var Osmanlı’dan bu yana Arap devletleri bana önüme koysunlar her birini hedef tahtasına koyarım.

Katar’dan hariç çünkü bu ibne devletlerden bir delikanlı çıkan o cüceler oldu.

Filistin lideri Abbas orospusu Ermenilerin taşaklarını taa geçen günlerde yaladı. Bunlar ancak bozuk para gibi harcanmaya mahkum beyinsizlerdir.

Zuletzt bearbeitet:

Ben genelleme yapmasını sevmem ama benim bildiğim bir şey var Osmanlı’dan bu yana Arap devletleri bana önüme koysunlar her birini hedef tahtasına koyarım.

Filistin lideri Abbas orospusu Ermenilerin taşaklarını taa geçen günlerde yaladı. Bunlar ancak bozuk para gibi harcanmaya mahkum beyinsizlerdir.

Bei dem Satz mit Katar versagt der Übersetzer vollkommen. Du nimmst Katar positiv aus, weil?

Almanya'daki seçmenden fazla bir şey beklememek lazım. Ekseriyeti kara cahil milletin ama fark yaratacak bir sayıda da değiliz.

Araplar hep ayni katarda istisna degil. Al birini vur ötekini.

Almanya'daki seçmenden fazla bir şey beklememek lazım. Ekseriyeti kara cahil milletin ama fark yaratacak bir sayıda da değiliz.

Gercekten akpye ve chpye oy verenler ne bekliyorlar? Bu iki parti bitmis. Chp zaten 40 yildir hükümet kuramamis bir parti mal gibi bir genel baskani var siyasetci degil komedyen keMAL kilicdaroglu keske Kemal Sunalin yerine aktör olsaydi komedi filmleri tutardi.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Kardeşlerim oyun başladı bizim muhalefet yavaş yavaş birbirine dalmaya başladı :lol:

Ahhhh neredesin Muhsin Baba
Reisten sonra sen vardın

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Zurück
Oben