Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Ama Igdir ve Agri öyle olmadi. Karadeniz'de zaten hic sanslari yok. Kürtleri hic sevmezler ve özellikle dogu karadenizliler cok uyaniklar. Ama bu Tayyib bize araplari getirdi ve ikinci büyük problem cikardi. Ne zaman bizi bir Türk yönetecek?
Igdırda Azerbaycan Türkleri cogunluktu şimdi ise hdpli kürtler apocular coğunlukta. Heryeri ele geçirmeye çalışıyorlar uyanık olmak zorundalar öyle kardeşlik masallarına fazla kaptırmasınlar yoksa yerlerini yurtlarını bu apoculara kaptırırlar. Karadenizlilere güveniyorum onlar uyanık milliyetçiler.

Arapları çokca sınır bölgelerine yerleştirdiler bu ne enayilik? Orda cogunluk olduğunda ikinci bir pkk vakası olacak ve hatayı hala isteyen Suriye oradaki cogunluk olan bölgeleride isteyecekler. Bunu bu hükumet düşünemiyormu? Bukadar saf olunmazki. Ülkeyi bile bile böldürmeyemi calışıyorlar? Bokmu vardı bukadar işe yaramayan arapları ülkeye soktular. Nerede çok arap varsa orada huzur yok. Arap baharında birbirlerini yediler bunlardan kimseye hayır gelmez.
Cünkü Türkiye'yi Türkler yönetmiyor! Problem bu iste.
Vallah Esada bugün hak veriyorum. Adam isini bitirdi.

Igdırda Azerbaycan Türkleri cogunluktu şimdi ise hdpli kürtler apocular coğunlukta. Heryeri ele geçirmeye çalışıyorlar uyanık olmak zorundalar öyle kardeşlik masallarına fazla kaptırmasınlar yoksa yerlerini yurtlarını bu apoculara kaptırırlar. Karadenizlilere güveniyorum onlar uyanık milliyetçiler.

Kürtler dogu karadeniz'de yerlesemiyorlar cünkü firsat verilmiyor ve hatta gercekten dövüyorlar ve kovuyorlar. Aynisi heryerde yapilmasi gerekiyor.

Neyse sana iyi geceler.

Kürtler dogu karadeniz'de yerlesemiyorlar cünkü firsat verilmiyor ve hatta gercekten dövüyorlar ve kovuyorlar. Aynisi heryerde yapilmasi gerekiyor.

Neyse sana iyi geceler.

Aynen öyle bu tür şeyleri karadenizlilerden çok duydum. Karadenizliler uyanıklar, saf değiller. Helal olsun karadenizli kardeşlerimize.
Sanada iyi geceler

es geht um Kindersoldaten und das der westen Terroristische Organisationen unterstützt. Im Artikel wird zwar nur im Ansatz hingewiesen aber es geht halt auch darum das die PKK nahen Organisationen ihre Namen wechseln wie die Unterhosen. Die YPG ist eine davon. Medien, Parteien in Europa unterstützen diese. Das warum und wieso erkläre ich dir nicht, das weißt du ja schon.

die beliebtesten urlaubsländer 2023 der deutschen

1.türkei
2.spanien
3.griechenland
4.ägypten

Spanien und Türkei liefern sich Kopf-an-Kopf-Rennen​

Nach Auswertungen von Travel Data + Analytics (TDA) sind beide Länder bei den Sommerbuchungen aus Deutschland nahezu gleich auf, mit leichten Vorteilen für die wachstumsstarke Türkei. Dahinter rangieren bei den Pauschalreisen Griechenland, Ägypten und Portugal.

Zurück
Oben