Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Olympia 2016 in Rio de Janeiro

PokemonGo in 4 Jahren Olympisch:D Captain Tsubasa ,Kawai Helo Kitty,Pacman, SUPERMARIO Figuren aus der Comic- und Manga-Szene. Fehlt nur noch Hentai-Tentakelmonster:)
richtig geil gemacht
Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Srpkinja slavila hrvatsko zlato: Veselila sam se kao da je moje

Pročitajte više na: Srpkinja slavila hrvatsko zlato: Veselila sam se kao da je moje | 24sata - 24sata.hr

Ivana Španović objavila je fotografiju sa Sandrom Perković koja je oduševila regiju. Ivana i Sandra navijaju jedna za drugu i ne zanima ih politika ni međunacionalne tenzije Jedna je osvojila olimpijsko zlato, druga broncu. Jedna je naša, druga "njihova", ali obje su prave sportašice koje ne zanimaju politika ni međunacionalne tenzije. - Sandrinoj medalji veselila sam se kao svojoj. Ona je velika u svakom pogledu, kao pobjednica, kao prijateljica i kao čovjek - rekla je Ivana Španović, koja je za Srbiju na Olimpijskim igrama osvojila brončanu medalju u skoku u dalj. Foto: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković obranila je olimpijsko zlato u bacanju diska, a uoči natjecanja rekla je kako uvijek navija za Ivanu. - Moje srce je veliko kad ona pobjeđuje, kao što je i njezino kad ja pobjeđujem. Uvijek ću navijati za nju, ne vidim razloga zašto ne bih - rekla je Sandra. - Prijateljice smo i na svakom natjecanju se družimo. Ona navija za mene, a ja za nju i presretna sam što je osvojila zlato - dodala je Ivana uz zajedničku fotografiju sa Sandrom koju je objavila na Instagramu i koja je izazvala oduševljenje

Pročitajte više na: Srpkinja slavila hrvatsko zlato: Veselila sam se kao da je moje | 24sata - 24sata.hr

Anhänge

Srpkinja slavila hrvatsko zlato: Veselila sam se kao da je moje

Ivana Španović objavila je fotografiju sa Sandrom Perković koja je oduševila regiju. Ivana i Sandra navijaju jedna za drugu i ne zanima ih politika ni međunacionalne tenzije Jedna je osvojila olimpijsko zlato, druga broncu. Jedna je naša, druga "njihova", ali obje su prave sportašice koje ne zanimaju politika ni međunacionalne tenzije. - Sandrinoj medalji veselila sam se kao svojoj. Ona je velika u svakom pogledu, kao pobjednica, kao prijateljica i kao čovjek - rekla je Ivana Španović, koja je za Srbiju na Olimpijskim igrama osvojila brončanu medalju u skoku u dalj. Foto: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković obranila je olimpijsko zlato u bacanju diska, a uoči natjecanja rekla je kako uvijek navija za Ivanu. - Moje srce je veliko kad ona pobjeđuje, kao što je i njezino kad ja pobjeđujem. Uvijek ću navijati za nju, ne vidim razloga zašto ne bih - rekla je Sandra. - Prijateljice smo i na svakom natjecanju se družimo. Ona navija za mene, a ja za nju i presretna sam što je osvojila zlato - dodala je Ivana uz zajedničku fotografiju sa Sandrom koju je objavila na Instagramu i koja je izazvala oduševljenje

So gehört sich das im Sport. Schön zu sehen das sie sich nicht politisch einspannen lassen.

GDE SMO MI, A GDE SU KOM?IJE Ko je kako pro?ao na Olimpijskim igrama u Riju?

wir sind zweiter der olympiade, was mannschaftssport angeht hinter den usa!
vllt ist mannschaftssport nicht der richtige ausdruck, weil ein teilnehmer, der nicht allein antritt ist ja iwie schon teil einer mannschaft. hier steht allerdings "ekipni sport". man weiß was gemeint ist.

...man muss es so betrachten wie es ist...mannschaftssport und individualsport getrennt...serbien als team top...kroatien individual top...

...man muss es so betrachten wie es ist...mannschaftssport und individualsport getrennt...serbien als team top...kroatien individual top...

wobei djokovic dem ganzen nen strich durch die rechnung macht... wäre schlussendlich zumindest bei olympia auch nur eine weitere goldmedaille geworden, wenn er seine leistung gebracht hätte.

- - - Aktualisiert - - -

ihr seid im fußball besser, aber das juckt dich ja nicht mehr großartig. :D

Zurück
Oben