%60lik blok, bok oldu onlara gelsin...
"Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın
Garanti bildin beni havalandın
Yürek yemiş sanki mübarek
Neyine güvendin evladım
Yavrum kaldır kolları
Teslim ol etrafın sarılı
Sabret af çıksın sana
Ben öptürcem bu evin yollarını"
en az 42% (276 mil.)aliriz o simdilik yeter bize.Dereyi görmeden paçaları sıvama bence. Pek bir şey değişmeyecek cünkü.
en az 42% (276 mil.)aliriz o simdilik yeter bize.
[h=1]Askerimiz polisimiz yüzlerce teröristi gömdü"[/h]
16 Ağustos 2015
0
Paylaş
[h=2]Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekat Şubesi'nde görevli komiser Ahmet Çamur'un Trabzon'un Çaykara ilçesindeki cenaze törenine katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Kendisine silah doğrultana, askerimizin de polisimin de vurma yetkisi vardır, bu kesindir. Yüzlerce teröristi askerimiz polisimiz aslında gömmüştür. Yeterli mi yeterli değil. Bu mücadele devam edecek.[/h]
"Askerimiz polisimiz yüzlerce teröristi gömdü" - Hürriyet Gündem
Bize veren kürtler asiri dindar hdpye vermezler. chp veya mhpnin oyuda onlara kalsin canlari cehenneme Biz bosa giden oylari alacagiz kendilerini milli ittifak diyen serefsiz bbp saadetin oylari cepte. P.S. Papo Baba gelmeden ben kacarim
Türkiyenin toplu temizlige ihtiyaci var.
Bazi kani bozuklardan arinmaliyiz,aslinda Hakkari´den degil,HDP´ye oy veren zengin sipalarinin semtlerinden baslamali.
Böyle giderse o günlerde gelecek.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen