Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prete smrću devojci koja je prešla u pravoslavlje!

was erzählst du denn für einen scheiss....als wenn bosnjakinen die einen nicht bosnjaken heiraten sonst keiner will....stellst diese frauen wie schlampen hin du hirnloser kürbiskopf. man heiratet jemanden weil man ihn liebt und nicht wegen religion oder nation..und das sagt überhaupt nichts über den charakter oder anstand einer frau aus.....glupane glupavi.

Nijesam mislio na tebe coro, samo pricao kako je u nasoj okolini, to sto je u Bosni drugacije to je sasvim okej, niti sam reko da je lose se udati za nekog drugog...to si ti sada sam intepretirala, samo kazem da je vecinom tako, inace svako vise voli da ostane izmedju svojija...izvinjavam se ako sam napisao bio pogresno te si se uvrijedila, nije mi nikakva namera bila

schlampen gibt es überall das liegt nicht an der religion oder nation. es liegt immer an der erziehung eines mädchens und an ihrem charakter wie sie sich verhält....

schlampen gibt es überall das liegt nicht an der religion oder nation. es liegt immer an der erziehung eines mädchens und an ihrem charakter wie sie sich verhält....

Nista drugo nijesam ni reko, ima svudje dobrija, losija, lijepija, nelijepija, pamtnija i nepametnija, samo daa isto kao kod i Srba tako i kod drugija se ostaje vecinom izmedju svojija, a oni koji odlucu da otidu u drugu sredinu su vecinom iz svoje sredine vec odbaceni, baar tako kako sam ja video, al posto sam svakako mlad moguce je i da se varam i da cu naucit da je drugacije, samo nemoj se ljutit bez razloga :D

PašAga;3735542 schrieb:
Nista drugo nijesam ni reko, ima svudje dobrija, losija, lijepija, nelijepija, pamtnija i nepametnija, samo daa isto kao kod i Srba tako i kod drugija se ostaje vecinom izmedju svojija, a oni koji odlucu da otidu u drugu sredinu su vecinom iz svoje sredine vec odbaceni, baar tako kako sam ja video, al posto sam svakako mlad moguce je i da se varam i da cu naucit da je drugacije, samo nemoj se ljutit bez razloga :D
Ah jebem te nepismena :D

PašAga;3735565 schrieb:
Valla ti fala, i to sam se stvarno potrudio, jebo se vise ovaj jezik, zbunio sam se vise ne znam ni sta pisem :D

*vala ti hvala , stvarno se trudim , jebes ovaj jezik , sav sam zbunjen neznam sta pisem*

bas si konjina camugo

Zurück
Oben