S
Sonny
Guest
ayayay*vala ti hvala , stvarno se trudim , jebes ovaj jezik , sav sam zbunjen neznam sta pisem*
bas si konjina camugo
Wer im Glashaus sitzt, sollte anderen keine Grube graben.
ayayay*vala ti hvala , stvarno se trudim , jebes ovaj jezik , sav sam zbunjen neznam sta pisem*
bas si konjina camugo
*vala ti hvala , stvarno se trudim , jebes ovaj jezik , sav sam zbunjen neznam sta pisem*
bas si konjina camugo
ayayay
Wer im Glashaus sitzt, sollte anderen keine Grube graben.
PašAga;3735586 schrieb:Vallah bi tacno bilo,
fala se kaze kod nas u Sandzaku i ako se pise HVala,
a to drugo sto si kao popravio nije bilo pogresno vec samo drugacije napisano gospodine celavice
ne ljutim se ja ali nije istina da je cura koja se posteno uda za drugu vjeru bude odbacena od svoje porodice....barem kod nas tako nije. mozda roditelji na pocetku nisu bas tako sretni i zadovoljni posto je druga vjera...ali kad se svi malo bolje upoznaju to se sve smiri i zavoli...pogotovo kad se prvo unuce rodi.PašAga;3735542 schrieb:Nista drugo nijesam ni reko, ima svudje dobrija, losija, lijepija, nelijepija, pamtnija i nepametnija, samo daa isto kao kod i Srba tako i kod drugija se ostaje vecinom izmedju svojija, a oni koji odlucu da otidu u drugu sredinu su vecinom iz svoje sredine vec odbaceni, baar tako kako sam ja video, al posto sam svakako mlad moguce je i da se varam i da cu naucit da je drugacije, samo nemoj se ljutit bez razloga
sie sagt..."ich will zu meinen wurzeln zurück"Steht da wieso sie orthodox geworden ist?
Steht da wieso sie orthodox geworden ist?
"Ich habe mich entschieden, zu meinen Wurzeln/Ursprung zurück zu kehren"ja sam odabrala da se vratim svojim korenima
"Ich habe mich entschieden, zu meinen Wurzeln/Ursprung zurück zu kehren"
Ist das eine Bosniakin aus Bosnien oder wie?
hast du bestimmt aus der bild zeitung......
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen