Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prete smrću devojci koja je prešla u pravoslavlje!

*vala ti hvala , stvarno se trudim , jebes ovaj jezik , sav sam zbunjen neznam sta pisem*

bas si konjina camugo

Vallah bi tacno bilo,
fala se kaze kod nas u Sandzaku i ako se pise HVala,

a to drugo sto si kao popravio nije bilo pogresno vec samo drugacije napisano gospodine celavice

ayayay :D :D

Wer im Glashaus sitzt, sollte anderen keine Grube graben.

:D

brate ovo je moja spika bre :lol:

- - - Aktualisiert - - -

PašAga;3735586 schrieb:
Vallah bi tacno bilo,
fala se kaze kod nas u Sandzaku i ako se pise HVala,

a to drugo sto si kao popravio nije bilo pogresno vec samo drugacije napisano gospodine celavice

gledaj gore bre spika nebeskog naroda :evil4:

PašAga;3735542 schrieb:
Nista drugo nijesam ni reko, ima svudje dobrija, losija, lijepija, nelijepija, pamtnija i nepametnija, samo daa isto kao kod i Srba tako i kod drugija se ostaje vecinom izmedju svojija, a oni koji odlucu da otidu u drugu sredinu su vecinom iz svoje sredine vec odbaceni, baar tako kako sam ja video, al posto sam svakako mlad moguce je i da se varam i da cu naucit da je drugacije, samo nemoj se ljutit bez razloga :D
ne ljutim se ja ali nije istina da je cura koja se posteno uda za drugu vjeru bude odbacena od svoje porodice....barem kod nas tako nije. mozda roditelji na pocetku nisu bas tako sretni i zadovoljni posto je druga vjera...ali kad se svi malo bolje upoznaju to se sve smiri i zavoli...pogotovo kad se prvo unuce rodi.
ne znam ja kako je kod vas ali zalosno je ako stvarno porodica odbaci curu od sebe samo zbog tog razloga sto je za drugu vjeru otisla.

p.s. nista ti nefali dobro si napisao na naski.....hihihihihiiii

Zurück
Oben